Seznam blogů

2. května 2015

Domeček pro Maxi-psa...

Dobrý sobotní večer :-))).

 
... to není, ale pro milovnici hafíčků a jejího věrného společníka Tomíka :-))). Děti jsou u dědoušků a my se vrhli do budování domečku pro nejmenší. Zítra ráno budeme pokračovat, protože po obědě doma máme děti a tohle je tak trošku překvapení. Tento víkend ho určitě nezvládneme dokončit, ale možná bude stát.
Já už mám plnou hlavu zařizování, ale protože nebude dělat radost jen našim dětem(doufám), tak to nebudu moc přehánět. Děti jsou jen děti a i ty naše umějí ničit a vylepšovat :-))).

... ve čtvrtek jsme dovezli zahradní nábytek, ale nebyl čas ani místo ho vybalili :-)))
 











 ... barvu jsem vybrala modrou - manžel měl představu takové té hnědo oranžové, jako je na herních objektech, no ale prosadila jsem si svou :-))))))))))))))))))))))))



Na tomto kouzelném místě bude domeček, ale nebojte, sud jsem ubránila :-))). Odkulí se o kus dál a bude se v něm uskladňovat dříví na buřtíky, ale víc už nebudu prozrazovat, protože jestli tomu tak nebude, budu za hlupáka :-))))))))))))))))))).


PŘED:


... všude byl mech

Užijte si neděli, Kája.

2 komentáře:

  1. Woooou to bude bomba a radosti :-) Fantasticke fotky, nádherna záhrada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Maruško :-), doufejme, že jsme něco nezmastili a domeček bude stát :-))))))). Jsem nedočkavá jak malá, už chci vidět výsledek.
      Pěkné dny, Kája.

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).