Seznam blogů

2. dubna 2015

Retro hračky...

Přeji zasněžený jarní den :-)))))))))))))))))))). 

... dovezla včerejší návštěva. Baruška byla k neudržení, nejraději by poslala návštěvu obratem domů a šla drbat hračky. Díky manžestrovému kočárku s miminem, který byl umytý, dočasně zapomněla na plné igelitky a dopřála nám klid. Rozloučení už ovšem proběhlo (s igelitkama v ruce) velice rychle... no, spíš ze slušnosti a hodně bleskově :-))))))))))))). Baru se mi celou cestou do koupelny pletla pod nohy a nedočkavě přešlapovala u vany, než jsem rozvázala první uzlík a kóóónečně začala obsah sypat do vany.
Tomču do koupelny přilákaly radostné výkřiky. Nakoukl do vany a pak mi řekl, že jsme se teda jako děti moc neměly :-))))))))))))))))))))). Je fakt, že plastové čtverce s kusem molitanu se mi nějak nezdály už jako malé.



... vysypáno a jde se drbat

Tak tyto panenky jsme měly asi každá :-))).










... koupelnu vidím prvně, je plechová s plastovými doplňky

Měly jste doma něco z těchto hraček? Já měla ty mrňavé panenky a zbytek znám jen z návštěv u kamarádek. Chybí mi tu fének na baterky a hřebínek :-)))))))).

Mějte fajn den a děti bohatý prázdninový program, Kája.

2 komentáře:

  1. Jejkote-mankote, tohle je moje dětství!!! Já měla snad všechny tyhle hračky, nebo jsem aspoň měla možnost si s nimi hrát u kamarádek. Tak to už jsem vážně starý železo.. Koupelnu si pamatuju, moc jsem po ní toužila, ale bylo mi řečeno, že jsem na takový hračky už moc velká...:-(

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavně, že je nač vzpomínat :-)))))). Já už bych na hodně těch hraček zapomněla. Budeme muset vyrobit z papírové krabice domeček a ušít do oken závěsy, to se snad ještě stanu malou :-))).

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).