Seznam blogů

14. dubna 2015

Sobotní pozvání na grilovačkku...

Zdravím :-))).






 ... jsme si užili. Cesta tam a zpět byla nekonečna, ale za ty kilometry a čas strávený v autě to opravdu stálo. Venku bylo nádherné počasí a ač se kolem jedné hodiny zatáhlo a zahřmělo, nezapršelo a my si užívali posezení venku.
Děti si to užívaly asi nejvíce. Baru přivítali dva pesani, takže ta měla program jak vylezla z auta. Mimi hafíčka se mi nepodařilo vůbec zachytit, protože byl neustále v pohybu, nebo spal ukrytý  daleko před naší Baru. No i "mimi hafíček" (jak říkala naše Baru) potřebuje spinkat.  










Fotit plný stůl jídla s dětma u jednoho stolu je celkem nemožné, takže tuhle část jsem vynechala a raději hlídala skleničky, džbánky a krájela maso na trojúhelníčky.

Po obědě mužská část vyrazila na střelnici, kde si Tomča zastřílel z malorážky a ženská část na koníčky, kde si zase Baru zajezdila na "kuňovi" a pak pěkně hřebelcovala a za odměnu krmila mrkví. ...Baru a její mluva od slova kůň... kuňovi, kuni, kunící atd... :-)))))))))))))))))))))))). 








Mějte fajn den :-))), Kája.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).