Seznam blogů

25. dubna 2015

Práce na zahradě...

Krásné sobotní dopoledne :-)))). U nás je nádherně, venku stoupá teplota a do oken svítí sluníčko. 


... to jest dnešní náplň dne. Budeme stěhovat bedny na zeleninu, hned do jedné zaseji a potom musím zasadit stromečky a muškáty do kýblů, ale to je sranda. A pak?... určitě si není potřeba nic vymýšlet, práce je všude moc, moc a zase moc.

Nejdříve ale musím uvařit oběd, udělat nějaký zákusek na svačinu a pokud mi manžel konečně přidělá na zahradu sušák, bude velké prádlo :-)))). Pak už mě doma nikdo neudrží, to se snad ani v tomhle počasí nedá :-))))))).








Včera jsme byli u dědy. Na zahradě mu nádherně kvete a voní magnolie (si tedy myslím) a na stromech se začíná zelenat. Z posezení má příjemný pohled na místní kostelík, kde jim ještě tradičně vyzvánějí. V dáli se pasou na poli kravky, za plotem u sousedů se prohání koník Kuba a vlkodav...no a málem bych zapomněla na dědovo (poslintu) štěně blanhauda, který má problémy s motorikou a když se otře o děti, padají jak kuželky... pro naší Báru ráj :-)))))


Mějte příjemnou sobotu, užijte si ji jak nejlépe to jde a nezapomínejte na odpočinek, Kája.

1 komentář:

  1. I u nás na zahradě se nedávno dělalo docela dost práce a myslím si, že kdybychom třeba neměli pracovní rukavice tak až do dnes sedíme s mozoly a odřeninami na rukách, protože takovýho plevelu jsem snad v životě neviděla :D Příště to musíme lépe podchytit.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).