Seznam blogů

12. března 2015

Víkend za dveřmi...

... a já jsem nervózní, natešená, nedočkavá a na nic se nedovedu pořádně soustředit. Nákup byl neuvěřitelně dlouhý a po 5hod už jsem neměla náladu vůbec na nic a to už je co říct. Měla jsem sepsaný seznam, ale když jsem viděla věci v reálu, začala jsem koukat i na jiné kousky. Největší zdržení jsme měli u výběru světel. Do ložnice jsme se nějak nedohodli a tak se uvidí později. Druhá a neuvěřitelně dlouhá zastávka bylo u polštářů a pak povlečení, protože náš klasický rozměr polštáře 70x90 (v tom co by se mi líbilo), prostě nedělají. Odevzdaně jsem se přizpůsobili, vzali menší polštáře i cíchy. Myslela jsem, že se mi hlava rozskočí a pomalu mi začínalo být všechno jedno.





Cestou domů jsme přibrzdili v KFC, což je na nás dost pálivý podnik, ale hlad je hlad a asi jsme potřebovali doplnit nějakou energii, protože jsme hned ožili a skočili ještě do dalšího obchodu. Já doplnila nějaké semínka a manžel zase něco řemeslného. 

Zároveň jsem vyreklamovali kazové závěsy a já tak dnes konečně vytáhnu svého né moc oblíbeného kamaráda - šicí stroj a pokusím se zkrátit na potřebnou délku a ze zbytků zkusím něco dekorativního :-)))).

8 komentářů:

  1. Kájo, pěkné nákupy :-) Vrátila si mě myšlenkami pár let zpátky, kdy jsme zažívali podobnou euforii při zařizování našeho nového domova :-) Tak ať se víkendové práce vydaří a stroj pěkně šije :-) Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle si užívám nějak víc. Máme převážně vše nové a i staré je pro nás nové- neokoukané. Když jsme si zařizovali byt, už jsme pár věcí nashromáždili, nebo dostali a moc se nám to nehodilo, ale jsme takový syslíci - moc nevyhazujeme :-)))))) a vše jsme nějak chtěli uplatnit.

      Vymazat
  2. Pane jo, to byl mega nákup:-)
    U KFC bych zabrzdila taky:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Aji :-), byl šílený, já toho měla nějak plné zuby.

      Vymazat
  3. Teda Kájko pekne vam to pribuda, aj mne to trošku ešte pripomína to naše zariaďovanie nie tak nedávno :-) Suuuper nákup.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mě to baví, mám celkem volnou ruku a do vyklizeného prostoru nanášíme nové věci :-))))).

      Vymazat
  4. No jéje, to je krásných věcí! Už se nemůžu dočkat, až se také do Ikey vypravíme, já bych zase ráda sedačku a co mi padne do oka :-) Měj se krásně a hezký zbytek víkendu! Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasika, vždycky bychom si my ženy vybraly :-))))). Já bych chtěla mít víc času bez manžela, nemusela bych nakupovat, stačí mi se koukat a čerpat inspiraci :-).

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).