Seznam blogů

24. března 2015

První balkónový čaj..

Krásný jarní večer :-).

se zrovna nevydařil :-). Dnes byl opět krásný jarní den a celkem teploučko. Když jsem nachystala tvarohový krém a do trouby strčila loupáky - což byla večeře dětí, nadchla mě představa, posedět si pár minut na balkóně s hrnkem teplého čaje. Tyhle sedánky miluju, jde sice jen o pár minut, ale poslouchat štěbetání a koukat se "doblba" je pro mě ten nej relax. Já bych ve městě opravdu nevydržela :-).


Bohužel jsem si jen stihla sednout, udělat 3fotky a jít domů za dětma. Nevím jak to je jinde, ale ty naše opičky spolu prostě dlouho nevydrží :-))).





... josta už pučí ( to druhé není josta a nepučí to :-))))

.... narcisky zase povylezly



Musím dnes dohánět víkendové resty. Film už mám vybraný, malé velehory a žehličku nachystané, takže večerní program je víc než jasný. Týden uteče jako voda a je tu zase víkend, na zahrádku nemám čas a trochu z toho chytám nerva. Potřebovala bych prostříhat stromy a že zanedbané na domečku jsou, to je vidět z fotek, ale zase ta záplava květů :-)))). Ve skleníku jsem ještě ani nerýpla a vlastně venku jsme až na hrabání větví po zimě neudělal nic. Kdo nestíhá.... moc zdrabím a držím palce :-)))))))))))))))))))))))))))))).
Mějte klidný večer, Kája.

4 komentáře:

  1. Pučí ti to pěkně:-) Šnečích domečků jsem taky našla plno, jsem zvědavá kolik se jich bude po zahradě prohánět:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nazdárek :-), šnečci mi nevadí, ale ty rezavý bezdomáči jsou fakt odporný mrchy :-))))))))))))), Kája.

      Vymazat
  2. Kájo - máš zdravá dítka a ty v klidu dlouho nevydrží ♥ brzy vyrostou a klidu bude až aža až se ti bude po tomhle hooodně stýskat :o))
    Krásně ti tu pučí na zahrádce a nebud smutná také jsem toho moc nestihla --ale hlásí ted přez víkend i déšt a tak stejně by jsme se na zahrádky nedostal nikdo...
    Měj se hezky.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, zdravá jsou, to je fakt :-))) a jsme za to rádi. Určitě budeme vzpomínat a těšit až bude zase živo, třeba u vnoučat :-). U nás už prší a docela se mi to bude hodit, to se pak hned doma jinak (bez výčitek) dělá. Příjemný víkedn, Kája.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).