Seznam blogů

21. března 2015

Stále pokračujeme...

Posílám víkendové pozdravy z domečku :-).

 ...a v některých místech je hotovo. Aby té nudné šedi nebylo moc, přidala jsem jednu barvu. Konečně můžu fotit modré pruhy, které nějak nedávaly smysl :-)))))))))))).
Kuchyň, jídelna a sedací koutek už považuji za uzavřenou kapitolu. Možná ještě nějaký obrázek, ale to až si manžel srovná pocuchané nervy. Při vrtání děr na polici(nad jídelním stolem), jsme se dostali až do ložnice, to bylo slov a výrazů :-)))))))))))))))))). Dnes taky den "blbec" - byla jsem na kočičkách s řezákem a řezák mi projel pěkně podélně masem včetně nehtu a k tomu nám křupla jedna baňka u lampičky v koupelně. Pro dnešek jsme toho zvládli víc než jsme potřebovali - pro jistotu s řemeslnými pracemi dnes končíme.



 
... tyčka na útěrky nám chyběla

... pohlednice z Praktické ženy našly své uplatnění

... košík z půdy na plédy a časopisy

... ještě by to chtělo obrázek hned proti na stěně, ale i tohle byl úspěch :-)

... špatně udělaný lak na podlaze je z tohoto pohledu dost vidět


Mějte fajn sobotní večer :-).

9 komentářů:

  1. Kájo, krásné bydlení tvoříš, jen co je pravda :-) Moc se mi líbí, jak máš všechno hezky sladěné a promyšlené do posledního detailu. Přeji, ať se bolavý palec brzy zahojí. Hezký večer Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-), v některých případech jde trochu i o náhodu, ale už od začátku jsem toho měla plnou hlavu :-)))))))))))))))))). Palec se krásně hojí, děkuji :-).
      Příjemný týden, Kája.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Dobrý večer :-), už se to opravdu rýsuje a začíná to být i vidět, Kája.

      Vymazat
  3. Kájo, teď jsem až vydechla, jak mě tohle bydleníčko okouzlilo, jak to vykouklo! Je to překrásné a hned bych se tam nastěhovala! Krásnou neděli a moc pozdravů! Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-), vykukuje neustále něco nového, snad to chvilku vydrží a nevykoukne zase nějaká fajnovka. Na fotkách je vždy všechno nějak hezčí :-))). Také mooooc zdravím a přeji příjemné jarní dny, Kája.

      Vymazat
  4. Poprvé u tebe .. a musím jen chválit !!! krásně je u vás !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím a vítám na blogu :-). Děkuji za chválu, je to milé, Kája.

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).