Seznam blogů

9. března 2015

Ložnice...

... už se také pomalu rýsuje. Před odjezdem na dovolenou dorazily matrace, ale ještě nemáme rošty :-))))). Tento týden dokoupíme pár nezbytností - jako právě zmiňované rošty, lampičky, cíchy, peřiny (kytičku už mám :-))))))))))))) a bude hotová i ložnice. Ani jsme se nepochlubila, že nám přibyl další kousek nábytku - má šuplíky :-)))), manžel má vylámané zuby a kroutí hlavou :-))). Věta  _DOUFÁM, ŽE VÍŠ, CO DĚLÁŠ_ mi nepřestává znít v uších. Dědoušci z našeho retro výběru též nejsou nadšení.



"Jak spolu koresponduje tento starý a moderní nábytek?" To byla otázka naší babušky, když stála v ložnici. (Moderní má být ten bílý) :-)))))))))))))))))))

Momentálně se louhují staré dřevěné postele do pokojíku, pak ještě trochu pořešit chodbu, vstup a pro letošek možná s úpravami budeme končit.
Děti dnes spí u dědoušků a my vyrážíme na domeček zprovoznit linku a jestli bude fungovat vše jak má, dám hned premiérově myčku :-))). 

Mějte se, Kája.

4 komentáře:

  1. Kájo, staroušky nesmíš brát tak vážně:-) Já už to vidím. Bude to nádhera! :-) Krásný večer Anička PS: ještě bych se ráda zeptala, jak prosím louhuješ ty staré dřevěné postele?

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím Aničko, snad se jim to také začne líbit, jinak to bude boj :-)))). My nelouhujeme, vozíme k jedněj dědouškům, co si v důchodě přilepšují a dělají tyto práce za velice slušnou cenu a občas se u nich i na něco natrefí :-). Přeji příjemný večer, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je jiná, Ty máš na to svoje lidi :-)) Tak ať se to podaří. Anička

      Vymazat
  3. Jjj, malého chemika jsem doma neměla, to přenechám jiným :-)))). V televizi teď běžel nějaký pořad a mluvilo se o louhování... na 200l vody 5kg louhu. Já se louhu bojím.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).