Seznam blogů

20. dubna 2015

Ve skleníku...

Dobrý večer :-))).

... už otužuji kvítka(ančičky, lobelky a tořivky) a přes den jim budou dělat společnost papriky, rajčata a okurky, ale na noc je ještě budu brát domů. Na balkón už jsme si nachystala nějaké bylinky, ale odnesu je až po zmrzlejch, abych měla hned po ruce a nemusela lítat v županu pro šnytlík na vajíčka :-).



... na podzim jsem poklízela, trochu mi to připomínalo tu dětskou hračku _plastové barevné kelímky, jak se vsazují do sebe :-))) a že jich bylo


... trocha retra z domečku :-), na focení úžasné, ale na práci už je to slabší kalibr


... pěkně roztříděné a hurá do setí :-)))
... loni  donesla babuška směsici plastových a dřevěných kolíčků, které vytřídila, aby si prý děti pohrály :-))), nooo, trochu jsem byla naštvaná, že se zase uklízí a končí to u nás v nafukovacím domě, ale dnes mě napadla tahle vychytávka a jsem ráda, že bylo kam sáhnout :-)))))



Mějte klidnou noc, Kája.


2 komentáře:

  1. Jejdanánku .... ta zásoba květináčů ..... jsem si vždycky myslela, kolik jich nemám, ale na tebe nemám:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím :-))), je jich opravdu zásoba, to není na fotu vidět. Směrem dolů toho je moc a i obr rozměry. Zakládali jsme před 3lety předzahrádku a květináče se nakupily raz dva a to tu byla před 14dny známá a dala jsem jí dva 60ti l pytele takhle úhledně poskládaných komínků různých velikostí.
    Přeji pohodové dny, Kája.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).