Seznam blogů

24. dubna 2015

Jaro přišlo...

Přeji krásný páteční den :-)))).

... i do šatníku. Růžová ... to je docela úlet, ale u Barunky jsem bodovala, především kabelka. Myslela si, že to je pro ní a už se jala zabydlovat :-))))). Dnes ráno zvládla kabelku prošmejdit, ale v téhle se pořádek udržuje sám, takže nic co by mi přidělalo práci.







Nahodila jsem na další ponožky pro manžela. Strašně si je chválí a že opravdu hřejí. Klubíčko a jehlice nezaberou moc místa, vejdou se mi i do kabelky a tak mám zase na delších cestách s manželem co dělat, když je nezvládnu dodělat na svých balkónovýh relaxačních chvilkách, ale to je vždy jen pár minut, pletu teď především večer, když mi Tomík předčítá z knížek a já se musím udržet bdělá :-)))).

Na balkóně už se dá vysedávat :-). Ještě jsem nevytáhla sedačku ani žádnou dekoraci, ale o víkendu už nejspíš neodolám. Venku to začíná příjemně vonět svěží vůní - občas zavane pod nos vyprané prádlo, teď i čerstvě posečená tráva od sousedů, k tomu zahřeje sluníčko, zaštěbetají ptáci.... to už mi moooc chybělo :-))))).


... u nás jsou stromy stále holátka, ale cestou do města už je vidět v květu bezinka

Mějte pohodový víkend, Kája.


2 komentáře:

  1. Jojo, teplé ponožky, na zimu se musí myslet i na jaře.-) Jsou supr! U nás taky stromy ještě nějaké holé, tak to jsem ráda, že to není jen u nás.-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím :-))), takhle by to mohlo vypadat, že jsem v předstihu, ale už jsem je tu měla dlouho rozdělané a né dokončit :-)))), Kája.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).