Seznam blogů

6. března 2015

Starý gauč - postel...

Příjemný pátek a ještě příjemnější víkend přeji všem :-)))

... u Tomíka v pokojíčku.



Když došlo na vyklízení "Domečku" řešilo se co nechat a s čím rovnou zatopit, nebo odvézt do šrotu. Manžel moc ke starým věcem netíhne (ani k novým v tomto duchu) a tak při mém rozhodování kouše šestku drát a přemáhá sám sebe :-)))). Mezi takové kousky patřil i starý gauč(postel), který se nacházel v patře v jednom z pokojíků. 


Tomča roste jako z vody a potřeboval by dospěláckou postel a vlastně celý nový pokojíček. Svůj dětský pokoj přenechal Barunce a my zase obětovali ložnici se šatnou jemu, protože ten co byl původně myšlen jako pokojíček, by svými rozměry a pouze střešním oknem nevyhovoval. Do budoucna bude vše jinak, ale díky loňskému pořízení "Domečku" se naše starosti ubírají jiným směrem a na nějaké vylepšování prostorů a dekorací naší demoliční dvojky není moc čas.

Gauč je komplet nový. Dřevo se obrousilo a nechalo natřít bílou transparetní barvou. Rám jsme nechali v jedné firmě zrenovovat a zbývala už jen matrace, která dorazila přesně v den odjezdu na hory. Gauč už je na svém místě a chvilinku poslouží jako postel. Časem se dočká nějakých polštářků, ale to až po dohodě s Tomíkem, aby bylo dle jeho přání. O dalším jeho osudu do budoucna se raději moc nepídím :-))))).

Mějte fajn pátek, u nás s bílou nadílkou a chvilkama i se sluníčkem, Kája.

6 komentářů:

  1. Kájo, já vám ten váš starší domeček tak závidím... Můj muž by asi ty "staré" krámy viděl podobně jako ten Tvůj, ale my dvě bychom se k sobě asi mohly nastěhovat :-))) Krásná renovace, mně se tenhle typ postelí moc líbí... a zase jsou "in"! Díky za malé nakouknutí do Tomíkova království. Krásný večer Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jjj, nejraději vše vyhodit a pořídit nové, bylo by to hned a bez starostí :-))))))))))))))... tak to vidí chlapi. Já mám radost, když se něco podaří, když ještě slouží, ale musí se mi to tedy i líbit, Kája.

      Vymazat
  2. Kájo asi skoro všichni chlapi jsou stejní :o)))
    Pokojík je moc milý a hezký ...
    měj se krásně...
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...až na mého tátu, to je snad jediný chlap, kterého znám, který má tyhle věci moc rád :-)))

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).