Seznam blogů

15. března 2015

Kuchyň a obývací část...

Dobrý pozdní večer :-))).

...už dostávají reálnou podobu. 
V pátek jsme konečně po týdnu zprovoznili kuchyň. Vyvstaly menší problémy ohledně nedostatků ze strany truhlářské práce a větší problém týkající se odpadu a tak se práce musela odložit. Linka stojí a my už si dnes dopřáli kulturní siestu :-).




Řešili jsme obklad za linku, ale do dlaždiček se nám moc nechtělo. Zeď je strašně křivá a trochu jsme měli obavy, že by se na zdi ani dlaždičky neudržely :-)))), omítky jsou opravdu příšerné a duté. Byli jsem se podívat v obchodě s tapetama, kde měli v nabídce tapetu přímo za kuchyňskou linku, ale potisk jahod a citrónů se nám tedy moc nezamlouval. Když jsem sepisovala seznam nákupu v Ikei a byla jsem v sekci kuchyně, natrefila jsem na tyto panely a bylo vyřešíno. Pak došlo na tyče a zavěšování :-)))))))))))))).

Zvládli jsme i obývací část, přidělat všechny světla, věšáky, obrazy v ložnici, smontovat vše co jsme nakoupili, ale to už jsme nestíhala fotit, jako poctivá podržtaška, jsem byla neustále po ruce s vysavačem nebo hledala potřebné nářadí,.. něco jako v Posledním mohykánovi s Marvanem :-)))).

 Užijte si príma neděli, prý má být už jarní - u nás celý den chumelilo, nebo padal déšť se sněhem, ale není z toho vůbec nic.



Moc, moc děkuji za návštěvy a komentáře. Chodím pravidelně nakukovat na blogy a vždy se těším, když naskočí někomu nový příspěvek, ale teď moc nestíhám okometovat a zároveň reagovat na vaše komentáře na mém blogu, ale vše dohoním, Kája :-))).

2 komentáře:

  1. Ahoj Kájo, já jsem čekala, jak nakonec kuchyňskou linku dostylizuješ... Tuhle linku si totiž dovedu představit na jeden a tisíc různých způsobů...Moc se mi to líbí ten, který sis vybrala Ty :-) I obývací část začala moc hezky... Tak ještě nějaké ty květiny, pár dekorací a máte zabydleno, ne? :-) Krásnou neděli Anička

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím Aničko :-), ono to nebylo na moc velké vyskakování. Místa je opravdu málo a chtěli jsme jít cestou nejmenšího odporu. V Ikei se dá sehnat všechno a vzájemně nakombinovat a tato varianta je možná na milion a jeden způsob :-)))))) a nejmíň urazí.
    Na víkendový či týdenní relax to na úklid stačí a tak s kvítkama a dekoracema to zútulním, ale nebudu to moc přehánět. Měj se, Kája.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).