Seznam blogů

14. ledna 2015

Stále se něco děje...

Dobrý večer :-).
... ale je to taková spousta drobností, které člověk nějak nezaznamenává a za týden si je už ani nepamatuje, ale i tak ráda něco vložím, abych si za pár dní nebo let vybavila tyto maličkosti :-). Odpoledne jsem vyrazila na prohlídku zahrady - zalít do skleníku rostlinky a na pár minut mě tam uvěznil pořádný déšť.








 ... už kvete zimní stromek

Díky svému naraženému pozadí trávím večery na boku v posteli s knihou a je to docela fajn, když je dobré čtivo, ale už se těším, až budu moct sedět v křesle a šmodrchat :-). Škoda, že ten den neni nafukovací. Nemám problém s tím, že by se mi nechtělo jako spíš, že už nemám čas a  musím vybírat mezi důležitostí, ale to tak je všude. Teď bude dilema jestli si večer číst nebo šmodrchat :-))).

Včera jsem si dovezli novou práci, o víkendu se budou brousit dveře na domeček :).


 Malá ukázka zrepasovaných skříní a vybroušených parket u kterých jsme zmastili povrchovou úpravu. Chtěli jsme matný vzhled a aby něco vydržely. Barák byl vytopený, podlahy vybroušené hladce, čisté a i tak je vzhled takový mléčný, flekatý a jsou vidět tahy válečku...chjo. Takto na fotu to vypadá dobře, ale je to děs.

... skříně jsou vylouhované a navoskované, každá je v jiné místnosti, ale jsou stejně barevné


 ... před


Mějte příjemný večer a klidnou noc :-).


6 komentářů:

  1. No pane jo, u vás v lednu jak na jaře:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-))))...já už se v tom počasí vážně nevyznám, je to jeden velkej blázinec :-)

      Vymazat
  2. Na zimu to u vas teda nevypada ale prace mate hodne .Skrine a parkety vypadaji jako nove.Ty odpocivej a nikam nepospichej dokud se vse neuzdravi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vybrala jsem jen kousilínek fota parket, kde to není vidět, abych nestresovala manžela :-)))).
      Děkuji za starost, ale už je to zase o něco lepší, prý se s tím stejně nedá nic dělat, jen tišit bolest... dávejte všichni na sebe pozor (a naučte se dobře padat :-) !!!!!!!!!! , tady hlásejí náledí.
      Po víkendu dám vědět, třeba bude i foto.

      Vymazat
  3. Kájo, počasí mě deptá, hlavně při pohledu na všudepřítomný plevel, ty skříně vypadají krásně, přeji pořádné uzdravení, hezký večer,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  4. Sníh by byl lepší :-), vše by přikryl a člověk by úplně vypnul od zahradní práce. Dostatečně si odpočinul a na jaře se s chutí a radostí pustil do práce, jde to pak mnohem rychleji a s úsměvem :-).

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).