Seznam blogů

5. ledna 2015

Chumelí se chumelí...

... padá snížek bílý :-).
Dobré odpoledne všem :-)))).
Ustáli jste ráno? U nás proběhlo vše bez problémů, doma zavládl klid a ticho, což byl opravdu balzám pro moje uši a trochu i nervy :-).
Po obědě se šlo prohrnovat. Barunka dobře unavená, okamžitě usnula na gauči a já si vylosovala ze šatny jednu igelitku :-). Jsou to výrobky z dovolených, které musím jen začistit a pak vymyslet vhodné místo k uskladnění, protože šatna praská ve švech a já přestávám mít přehled nad věcma a materiálem k tvoření. Neustále něco hledám a přehrabuji se v igelitkách a papírových taškách.
Mám asi půl roku docela starý, dýhovaný kredenc, který jsem si zabavila na svoje tvoření, ale Barunka schovala někam klíčky a nikdo je za tu dobu nenašel. K tomu Tomík vyhrabal jiný starý klíček a zlomil ho v zámku, aby se dostal do skříně, že mi udělá radost :-))). Manžel si tedy mezi svátky udělal chvilku čas, vymontoval zámky a zašel do zámečnictví, protože na každá dvířka byl klíček úplně jiný. Můžu se tedy pustit do debordelizace svých krámů :-)))) a hlavně dokončit polotovary, abych s klidným svědomím mohla sáhnout po novém klubíčku.




Jinak u nás stále připadává sníh a vypadá to tam pohádkově. Já si užívám pohledy jen za oknem, dopoledne venku dost foukalo a mokrý sníh šlehal do obličeje, že na nějaké blbnutí to zrovna nebylo.






Děkuji všem za návštěvu a komentáře. Jsem ráda, že má někdo stejné zájmy :-).


8 komentářů:

  1. Ted to u vas vypada jako poradna Zima a doma je urcite nejlip.Ten kavatek je krasny ,takovy vesely.Je pleteny podle navodu a nebo jen tak ,backurky budou nekomu pekne hrat nozicky.Jsi sikovna .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stále chumelí a chumelí :-). Nalákala jsem Barunku do střešního okna, že koukneme proti lampě jak krásně chumelí a vysypal se nám sníh do ložnice :-)))))))). Zítra by už chumelit nemělo a mělo by být polojasno, v pátek ovšem celý den déšť a o víkendu teploty kolem +10°C, takže to bude zavlažíno a v zahradě nám bude stát rybník.
      Kabátek je pletený jen tak ze zbytků až na modrou. Neumím dělat podle návodů, nechápu některé pokyny a strašně mě to štve :-))), ale mám hlavu plnou vlastních nápadů a než něco dodělám, už bych to nejraději vypárala a udělal ještě jinak střihově i barevně :-))), ale samozřejmě musím mít alespoň tričko nebo míry v dané velikosti. Děkuji za pochvalu, to se vždy dobře poslouchá :-).

      Vymazat
  2. Tem kabátek je náádhernej!!! Krásné barvy. A sněhové fotky taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, původně šlo o svetřík pro Barunku, ale chyběla mi příze a knoflíky. Na trhu byl problém s bavlnou a nebyla příze, než jsme se rozkoukala, svetřík nám už nebyl. V rodině očekáváme přírůstek, ale pohlaví ještě není známo a tak bych už měla nějaký dáreček :-).

      Vymazat
  3. Tedy to máte ale sněhu u nás tedy tolik není :o( Dnes už tady nechumelilo a venku bylo mrazivě ale překrásně :o)
    Svetříček je parádní nádherně sladěné barvičky :o)
    Měj se moc hezky....Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Užíváme si ho, mělo by přijít oteplení a déšť. Kde jsou ty zimy, co já pamatuju :-(, Kája.

    OdpovědětVymazat
  5. to su krasne vytvory ... super obcas treba kostlivce vytiahnut zo skrin :)
    Mirka

    OdpovědětVymazat
  6. ... občas je to nutnost :-)))), Kája

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).