Seznam blogů

6. ledna 2015

Vítejete v pohádce...

Přeji příjemný večer všem :-).

... dnes jsme se probudili přímo do pohádky. 
Neměla jsem v plánu vkládat nějaké zasněžené fotky, ale tohle jsem si nemohla nechat pro sebe :-)))). 


... pohled z okna po 7hod.


 







 





 



.... nápad jak se ubránit zvěři :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))



... naše druhá radost, starost a hodně dřiny :-)








Mám slabost pro stromy v jakém koli ročním období, ale nejvíc na podzim, když shodí všechno listí. No a ty zanedbané, kde je směs silných a slabých větví...prostě kresba tuší :-))))

4 komentáře:

  1. Se máte .... my šli dnes na procházku, že vysvitlo konečně slunko, a všude jen bláto:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jjj, opravdu si sníh užíváme. Posledních pár let to snad nejsou ani zimy. Člověk se nemůže vymlouvat a musí okamžitě na poprašek který napadne. Za pár dní už nic není a ty děti by ani nevěděly co to je si zabopbovat, zakoulovat...to asi všichni 30 a více let, by mohli vyprávět, co to byla zima a jaký koulovačky se konaly a jak se znás sypal sníh :-))))))))))))))))))))

      Vymazat
  2. Kájo, nádhera, pamtuji si na zimu, kdy sníh napadl koncem listopadu a slezl někdy v březnu, je to asi deset let, a možná to byla úplně poslední krásná zima, hezký den,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  3. Já si na hezkou zimu pamatuju asi 6let zpět. Napadlo přesně po prázdninách a bylo tolik sněhu, že ho museli nakládat a odvážet. No, asi za pěknou zimou už musíme jen na hory - já už tady tomu přestávám věřit, to počasí je tak poblázněné, možná by se mohlo pozměnit i roční období :-))))))))).

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).