Seznam blogů

15. prosince 2014

Vánoční Praha...

...se konala v pátek.
Po víkendu přeji všem příjemný start do nového týdne.



Každý rok přibližně ve stejnou dobu jezdíme do Prahy, ani tento rok tomu nebylo jinak. Vycházíme z Hlavního nádraží přes Václavské na Staroměstské n. a dále pak na Karlův most a hezky na Hrad...no a potom zase zpět pěšky nebo se přiblížíme nějakým postrkem :-).




Tentokrát to byla velice rychlá a neplánovaná akce. Manžel měl nějaké pracovní vyřizování v Praze a tak jsme vymysleli po jeho jednání výlet. Zabalit náhradní oblečení a svačinu není problém, moc jsem tedy neváhala a začala vše chystat. Zlákali jsme i naše dobré kamarády, takže to bylo o něco veselejší, ale také pomalejší, neustále jsme na sebe někde čekali a hledali se. Bohužel lidí bylo strašně moc a tak na nějaké focení ani velké rozjímání nebylo kdy. Byli jsme rádi, že jsme uhlídali děti a tašky :-).





Jako na potvoru se začala hlásit o slovo baterka, ale strom jsem ještě stihla zdokumentovat:-))). Šetřila jsem baterii na Hrad, ale tam jsme ani nedošli. Bylo celkem dost hodin a děti toho začínaly mít dost. Dali jsme medovinu, děti se zavrtěly u nějaké novácké kapely a vydali jsme se zpět, tentokrát uličkama, kudy se nevalily davy.








 ... já neustále načuhuju do výloh a kochám se výzdobou a blbinama :-)))


... tak a tady se jen nekochalo, tady se i chutnalo :-))) ...já neměla nějak po medovině chuť na sladké a tak kdo zaváhá ten než..., sice bylo pro každého na příděl, ale děti si pochutnaly dvojnásobně :-)))))) ...zde odkaz


... táááááák a já se jdu vrhnout na vaření a pak se uvidí :-))))
Mějte se fajn, Kája.

4 komentáře:

  1. Krasne osvetlena Praha ale tech lidi , je videt ze nezalezi jestli je leto nebo zima Praha je porad plna turistu.Jsem rada ze jsi nam tu vecerni krasu ukazala

    OdpovědětVymazat
  2. JJJ, plná hlavně v těch hlavních tazích k památkám. Škoda, že je Václavské nám.tak oblehlé stánky, nejsou vidět ani památky, jen světla a stánky s párkama :-)))))))).

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).