Seznam blogů

21. prosince 2014

Školní besídka...

... proběhla, nastaly dlouho očekávané prázdniny a příjemné čekání na velký den :-)))).
Moc, moc zdravím :-)... dětem přeji pohodové prázdiny, rodičům - pokud už nastoupili na dovolenou, aby si opravdu odpočinuli a nabrali nové síly :-). 



V pátek se ve škole neučilo a děti měly besídku. Náš školák už ve čtvrtek najel na režim prázdniny a večer nebylo možný ho dostat do postele a stále smlouval, ale ráno překvapil - já ho šla budit a on už čekal oblečený a krátil si čas pohádkou.
Na besídku jsem nachystali dárečky, jablíčka na rozkrojení (z vlastní zahrádky :-)) a Koka sušenky - recept mám od Radušky .... zde, jen jsme je obalili ve vanilkové cukru kvůli dětem, ale jinak doma dělat nebudu, nám chutnají dle receptu.



... zkusili jsem i cukroví ze sněhu, ale šlo rovnou do koše... nějak jsme se zapomněli u diskuse :-)



Potřebovali jsme nachystat 7dárečků. Děti si utvořily ve třídě skupinky a vzájemně se v nich měly obdarovat....samé novoty, to za nás nepamatuju :-). Od samého začátku jsme se dohodli na tom, že něco malého vyrobíme a něco malého pořídíme. Udělali jsme pytlíčky s vyrobeným náramkem z gumiček, gelovou propiskou a z druhé strany háčkovanou ozdobu na stromeček.  


 ... pro paní učitelku zápich stromečku a balíček kvítek s vůní bavlny... třeba do skříně s prádlem :-)))

Mělo to všechno vypadat trošku jinak, ale zapomněla jsem koupit květináč, chjo.... Uvázala jsem jen takové pometlo :(, příští rok se polepším. Výroba stromku probíhala pod přísnou kontrolou. Přišila jsem jen to co bylo schváleno. 
Jak proběhla besídka? co všechno za ty 4hodiny zvládly?... tak to jsem se nedozvěděla. Rozhodně zpívali koledy, protože pletl jednu přes druhou a sháněl se po CD :-)))). 

Děkuji všem za návštěvu a komentáře.

3 komentáře:

  1. Sušenky vypadají móc pěkně .... a ty pusinky před spálením taky:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... na těch nebylo co zkazit a trochu tmavší by nebylo ani poznat :-))))),

      Vymazat
  2. Na sušenky se někdy chystám. Moc se mi líbí ty háčkované ozdůbky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).