Seznam blogů

2. prosince 2014

První námraza a lehký poprašek...

... už i u nás. 
Ráno bylo svátečně- alespoň pro naše děti při pohledu z okna. Tak zima už se opravdu hlásí o slovo a jarabáci- sýkorky taky. Chodějí okukovat balkón co dobrého tam pro ně máme a nechávají za sebou pěknej nepořádek. Zítra si asi popovídáme z očí do očí a bude jasno :-))). Máme kouřová skla a tak když se prohlížejí a klovou do skla, my na druhé straně máme program a občas klepeme taky. Musíme jim přichystat nějakou baštu, jablka jim asi nestačí :-))))))))).
Nachystala jsem zimní oblečení, takže asi letos opravdu dojde na rukavice. Tyto jsem upletla manželovi na lítačku.


Chystám se ještě na jedny, ale táááák se mi nechce. U toho si moc neodpočinu, neustále něco počítat, poměřovat, kontrolovat, to je opravdu něco pro mě.

 My jdeme pokračovat v krasojízdě. Od rána se pokoušíme uklidit pokojíček. Pouštíme si koledy, prodáváme, nakupujeme, češeme hafíčky, přebalujeme, vaříme kávičky a jsme asi tak v půlce, ale dnes bude hotovo :-))), protože večer je na programu žehlení a nějaký pěkný film...teda doufám....


Přejeme příjemný zbytek dne...


6 komentářů:

  1. Tak takový rukavičky by se u nás taky šikly, ale to je pro mě vyšší dívčí, hezký večer,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .... děkuji za komentář
      Marcelko, není to tak strešné, ale taky jsem se do toho dlouho přemlouvala :-)

      Vymazat
  2. Eeeejha, tu je ale niekto pilný...toooľko toho stíhaš a pri deťoch, no klobúk dole. Rukavičky sú fajnove a adventne balíčky veľmi mile :-) Maj sa krásne a prajem pekny advent.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milou návštvu :-).
      Zase tak moc toho nestíhám, tyto jsou upletené s větším předstihem :-)))))) a snad budou i nošené. Časově to není tak strašné, rukavička za jeden večer bez začišťování.

      Vymazat
  3. Rukavičky se povedly jsou úžasné :o) Blog je moc hezký určitě tu budu častěji.Přeji krásný Adventní čas....Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím a zároveň vítám :-), je to příjemné zjistit, že je tu další nový člen, který veřejně sleduje tento blog. Přeji příjemné dny, Kája.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).