Seznam blogů

3. prosince 2014

Přece jí nevyhodím...

..., když se holka drží :-))).
Zdravím blogerky a přeji příjemný předvánoční čas. U nás není zrovna moc valně, ale v teplíčku s kávičkou, a voňavou svíčkou to při pohledu ven celkem ujde :-).
Při víkendové likvidaci podzimní dekorace mi bylo líto vyhodit jednu dýni, která sice přešla menším mrazíkem, ale stále drží a není nikde nahnilá. Vyzkoušela jsem nápad z Pinterestu a udělala jsem z ní vánoční lucernu :-))))). Je to asi divné, ale myslím, že je to tak na 2týdny, jestli nebude více mrznout a opravdu už skončí na kompostu. Trochu jsem doaranžovala z toho co dům dal, protože by tam chudinka sama samotinká moc parády nenadělala. Večer nachystáme balící papíry a dopisy, protože jak začnou poletovat první vločky, Ježíšek vyráží pro dopisy, nebo teda alespoň u nás to tak dělá každý rok, no a kdyby vločky nebyly, tak má ještě skřítky pomocníky a ti vše zařídí :-)))))))))).

Užívejte příjemné dny a vymýšlejte pohádky, aby bylo nač vzpomínat, jen se do toho nezamotejte jako občas já :-))))))))))))))).




1 komentář:

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).