Seznam blogů

21. října 2014

Dýňování bez dlabání...

...asi před měsícem jsme koupili dýně, že budeme dlabat jako loni, ale ještě jsme si neudělali čas a tak stále nesvítíme :-))))))))), ale parádu dělají.


Každý rok koukám v obchodech po dýních a samozřejmě nakupuji. Letos jsem si zasadila semínka a dokonce jsem vypěstovala dvě vrchovaté přepravky, nastala ovšem situace, kterou jsem vůbec neočekávala - nějak leží nevyužité. Běžně aranžuji do květináčů za okna, ale letos ještě nemám nachystaného nic - rozdávám než bude po a jsem ráda, že z nich má někdo radost :-).



V sobotu odpoledne byly děti u dědoušků, nachystala jsem jim menší překvapení. Už od dveří bylo slyšet  : "jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů", byla jsem šťastná s nimi. Lupení samozřejmě nevydrží a taky nevydrželo, ale o to tu vůbec nejde :-).



láhev jsem si dovezla z poslední návštěvy Prahy, stála odložená na popelnici přímo na nádvoří Pražského hradu :-))))))))







 ... a ještě jedno dýňování na papíře :-).. před dvěma týdny jsme si donesla s nákupem i letáček o dýních a hned po přečtení založila, v opačném případě by cestoval do sklepa :-))). K fotografii dýní je jednoduchý popisek a recept...tak akorát pro mě, né moc zbytečných informací, které nedokážu pobrat...když se po čase zorientuji, začnu si vyhledávat informací sama - pro začátek príma leták.





2 komentáře:

  1. Wooou Karolínko ty maš ale krásnu záhradku a super jesenne aranžma v kuchyni. Si šikovnica za taku úrodu tekvíc davam 100bodov :-) Pozdravujem a ďakujem krásne za návštevu u mňa na blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím Maruško a děkuji za pochvalu. Dlouho jsem nic nevypěstovala a letost to šlo nějak samo a zrovna ty dýně nepotřebují vůbec žádnou péči :-)))).
    Ráda zase přijdu potešit oko k tobě na blog, Karolína.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).