Seznam blogů

10. dubna 2018

Ze zahrady na domečku

 Krásný den :-))).


Práce na zahradě jsou v plném proudu. 
Přednostně se dělá na domečku, jak jinak .-). 



První práce vypukly na Velikonoční pondělí, bylo krásně a my doma. 
V týdnu jsem pak přemluvila Baru, maroda jsme nechali v poklidu doma, ten o nás vůbec nestál :-))), a vyrazily na náš šmudlu skleník, který je po sezóně jak brčál a uvnitř taky žádná sláva. Zvládly jsme to i s destěm a měly pěknou podívanou. Druhý den jsme se vrhly na jahody. 




V sobotu jsem měla objednaného pána na stříhání, tak jsme 6hodin stříhali, řezali a v sobotu bude pokračování. Do stříhání se tu nikdo nehrne a asi se to ani nezmění. Doufám, že pán bude mít náladu i v důchodě. Nad suchými větvemi opékáme špekáčky :-))), krásně ty hromady mizí.






V sobotu odpadl manžel s bolestí v krku, kašlem, rýmou a teplotou. Nj a já v tom už také lítám. Nebere to konce... celoročně ládujeme hodně zeleniny, ovoce, kde těch vitamínů je 00prd a tak i vitamíny u nás nechybí, ale jestli už tu imunitu máme tak špatnou, že nevydržíme týden bez bacilů? Hlava mi to nebere.


Mějte se fajn,
Kája.




8 komentářů:

  1. Kájo, i u nás jsou jarní práce v plném proudu, však se večer sotva vleču do postele :o)), ale moc mne vše nabíjí energií a potřebným klidem...
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Kajo, to je opravdu nekonecne. Poradte se s odborniky. Jinak plati vitaminy a otuzovat, my pridavame vitamin D, ale bacily se nam taky nevyhly. Brzke uzdraveni!!!! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, je to na zbláznění. Abychom byli všichni zdraví současně, to snad za ty 4měsíce nebylo. Déčko si snad teď dopřejeme všichni, konečně :-) a bude už dobře.
      Měj se báječně, Kája.

      Vymazat
  3. Mám moc ráda takové ty staré venkovské zahrady plné ovocných stromů a květin... Vždycky u nich doslova visím na plotě, protože ve městě se to nevidí.
    Ať vám jde práce od ruky a počasí přeje!
    A taky, aby ti zbylo pár chvil sednout si, a pozorovat tu nádheru!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Jani, já dnes taky jednu takovou obdivovala z auta. Byla neudržovaná, ale opravdu dokonalá. Jaro je nejkrásnější období.
      Krásné jaro, Kája.

      Vymazat
  4. Dobrý den.
    Máte moc pěkný blog, takové pohlazení. Ráda se k Vám chodím kochat. Chtěla bych Vás poprosit, jestli by to bylo možné, o kontakt na Vaše ubytování. Zkoušela jsem najít nějak na netu, ale nepodařilo se mi to. Předem moc děkuji Silvie silvie.haj@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).