Seznam blogů

17. dubna 2017

Velikonoční výzdoba...

... byla velmi skromná, doma nulová.



Na stůl jsem dala dlažku co zbyla z obkladu v kuchyni. Podlepila jsem ji filcovými polštářky na nábytek, aby jsme nepoškrábali stůl.


Nebýt dětí a jejich výtvorů ze školy a školky, doma nic nemáme. Domeček nás natolik zaměstnal, že mi na výzdobu doma nezbyl žádný čas, když pak manžel vymyslel výlet, přestala jsem řešit i pečení. Mazanecové těsto i těsto na beránka si děláváme běžně během roku v podobě vánočky a bábovky, ale beránka asi budu muset upéct dětem, aby o něco nepřišly. Byla po něm na výlete sháňka a, Baru chtěla i barvit vajíčka a asi ještě ani teď nepochopila, že už je vše za námi. 
Teď mě čeká poklízení domečku, bytu, auta, praní cích a prádla, ale docela mě ty 3dny dělání něčeho jiného nakoply.  

Dnes už opravdu končím :-), 
Kája.

14 komentářů:

  1. Ta krásná obkladačka na (krásném) stole mě dostala! Bezva nápad! Pěkné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, můj nápad to nebyl. Měla jsem radost, že nějaké zbyly :-))), Kája.

      Vymazat
  2. Ty kachlicky jsou uzasne. HLavne ze jste si volno uzili po svem, byt treba bez zdobeni:-). Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, jjj, letos jsem nestíhala, byl to dobrý únik od toho všeho. Hezké dny, Kája.

      Vymazat
  3. Kájo, hlavně, že jste si dny volna užili v pohodě. Za každou cenu stresovat jen proto, že se to tak dělá, nemá smysl. Já vám docela závidím to zařizování domečku pro hosty, tam se musí člověk (kutil a tvořivec) teprve vyřádit! I když to stojí nemalé úsilí a peníze, ale ten pocit z dobře odvedené práce musí být k nezaplacení! Přeji, ať se vám to vrátí od hostů v dobrém zpátky, já bych byla blahem bez sebe... a třeba ještě budu, pokud mi napíšeš, ve kterém koutě naší vlasti domeček stojí a já budu vybírat krásné zázemí pro letní výletování s dětmi :-) Pa A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Aničko, musím jen se vším slouhlasit... se zbytečným stresováním i s tím řáděním při realizaci. Samozřejmě teď přichází odměna v podobě spokojenosti hostů... a když se mě vyptávají, kdo nám dělal to a tohle, kde jsme to a tohle sehnali a když se to líbí obyčejným lidem, ale i lidem znalých v oboru, dmu se pýchou :-)))).
      Kontak na ubytování pošlu na emailem, Kája.

      Vymazat
  4. Po takovém maratónu prací na domečku se vůbec nedivím, ale i tak to působí moc hezky, jarně a velikonočně. Krásné dny Kájo, D.

    OdpovědětVymazat
  5. Kájo i tak jsi jarně nazdobila.
    Líbí se mi tvůj nápad s kachličkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, kachlička není můj nápad, jen asi ty kachle co jsem viděla prodávají za velké peníze v obchodech k podobnému účelu a já vytáhla jednu obkladačku z balíku co zbyl :-).
      Hezké dny, Kája.

      Vymazat
  6. Milá Kájo, smekám před Vámi! Vůbec nechápu, kde berete energii a sílu na udržování dvou domečků a ještě přispívat na blog...je to obdivuhodné, vy snad musíte být super žena:-))!Máte to překráááásné, opravdu před Vámi smekám s jakým citem a lehkostí jste se s interiérem vypořádala. Můžu se prosím zeptat, kde je možné získat nějaký kontakt na Vaše ubytování a kde jste pořídila ty krásné kostkované deky s třásněmi, které máte přehozené přes postele? Moc díky za info a budu se těšit na další příspěvky ;-)Mějte se prima Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, mám opravnu moc velkou radost, když zde pročítám komentáře od Vás. Je to pro nás opravdu velká odměna po těch měsících práce.
      Jinak u nás je to spíš o chuti jít dělat něco nového než o energii. Je to zcela úplně něco jiného, než máme v práci, tudíž vlastně relax a odpočinek, kterému je člověk ochotný obětovat hodně času, samozřejmě na úkor něčemu jinému. Zase si domů nenosíme práci. V práci nechápavě kolegové koukají, když jim tvrdím, že jsme vážně doma neměli čas to probrat.
      NESTÍHÁME - STÍHÁME JEN TO, CO MUSÍME :-).
      Blog je velmi časově náročná záležitost, ale další takový koníček, kterému je člověk ochoten obětovat čas a to na úkor spánku či hromadě prádla :-).
      Abych nezapomněla na přehozy. Jak jinak než Ikea :-). Složením s trochou vlny, je slabší, trochu kousací, ale docela hřeje. Ten tmavý už nemají, nahradili ho růžovou variantou.
      http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/40212161/

      Přeji pohodové dny a děkuji za koment, Kája.

      Vymazat
  7. Kájo i tak bylo u Vás krásně nazdobeno.Ty kachlíky jsou super.Moc zdravím Věra

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).