Seznam blogů

4. července 2017

Jedno milé hodnocení...

Všechny Vás moc zdravím.


... u kterého mi naskočila až husina :-))).
Nehodící jsme nahradila obrázky.


D – O – K – O – N – A – L – É

Za poslední dobu jsem se po naší zemi hodně nacestovala a vybírala a navštěvovala penziony, apartmány, nebo ubytování v soukromí. Někde bylo hůř, a někde lépe. O tom, že ...Ѽ Ѽ Ѽ Ѽ... nastaví laťku hodně vysoko (a nakonec nejvýš), začínalo být čím dál jasnější už jen při rezervaci – o Velikonocích jsem byla dvacátá, kdo ubytování na Vysočině marně hledal a to dalo samo o sobě vědět, že tohle bude opravdu „něco“.

Nakonec se podařilo, a nám vyšly tři dny volna a termínem jsme se trefili i do volné kapacity právě
...Ѽ Ѽ Ѽ Ѽ...
  Stručně řečeno, je tu oáza pro vaše tělo a zejména vaši duši. Nic váš pohled ani sluch neruší, a stačí vám pár okamžiků, abyste pochopili majitele manžele ...Ѽ Ѽ Ѽ Ѽ..., kteří tu žijí a chtějí se s vámi o to „jejich“ podělit. 

Věřte, že není lepší místo, kde si po příjezdu odpočinout, než na kanapi v kuchyni. Že vám to připomíná dětství, nebo prázdniny u babičky? Je to přesně tak – jednoduše jste jen o pár let a nějakých těch pár kilometrů dál. Ale ten pocit, ten bude stejný. A až se vzbudíte, můžete vyběhnout rovnou do zahrady, nahlédnout do skleníku a omrknout, co vyrostlo, přivonět ke květinám, nebo se jen tak svalit do trávy. Na konec zahrady ani nedohlédnete :)

Až naberete sílu, vyrazte ven. V létě je dlouho světlo, a my stihli i výšlap lesem ke zřícenině hradu Orlík a ještě obejít místní louky a celý
...Ѽ Ѽ Ѽ Ѽ.... Je to tak akorát, abyste si udělali hlad na večeři a zároveň vyvětrali hlavu. Nezapomeňte natrhat pár bezových květů na šťávu, a na zahrádce bylinky – třeba do tvarohu nebo čaje!


A druhý den zajděte třeba nádhernou cestou lesem do Lipnice. Když se vám poštěstí tak jako nám, cestou vás doprovodí několik srnek, a taky skupinka čápů – ti se kousek od vás i proletí, aby vaše vzpomínky byly dokonalé.
Večer už jen zapálíte všude svíčky a napustíte vanu… Až se vám udělají na prstech varhánky :), bude čas se přesunout do ložnice. Neznám postel, kde by se mi spalo a vstávalo líp! Uspí vás totální ticho, a ráno vás pak probudí štěbetající ptáci – nic víc a nic míň, prostě tak jak by to mělo být. Televize ani telefon vám chybět nebudou, jednoduše si užívejte klid a koukání do prázdna. 


Pobyt tady nás hodně mentálně osvěžil. Je to klidem, tichem, společným časem. To všechno vám zde pomohou nalézt, vy se na té vlně pouze krásně vezete. Z
...Ѽ Ѽ Ѽ Ѽ... si odvážíme krásné vzpomínky, a taky milou a skvělou výslužku v podobě domácího džemu a šťávy a čerstvou kytici lučních květů - ale hlavně vědomí, že jsme konečně našli.

Sem se budu opravdu s láskou vracet, kdykoliv to jen půjde. Velmi děkujeme za vše! Jana a Michal




Mějte krásné prázdniny plné dobrodružství, vpomínek, dobrého jídla, ale hlavně odpočinku, 
Vaše Kája.

25 komentářů:

  1. Kajo, ta nejlepsi reklama. Verim tomu kazde slovo! Tleskam. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná odměna za tu dřinu, kterou tam máte. Užij si ten krásný pocit :-) Hezké dny Kájo, D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Danko :-), člověk nesmí usnout na vavřínech. Nic tím nekončí, jen je to další závazek a musíme být jen lepší. Krásné léto, Kája.

      Vymazat
  3. To je od srdce ;) je videt, ze to dobre vedete!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Hani :-), jsme rádi, když si někdo dá tu práci to poslat dál. Lidi nám to říkají, když odjíždějí, ale tím to končí. Pohodové dny, Kája.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Zdravím Šárko :-), bylo to straně milé a dobře se to čte :-)))). Děkuji za milou návštěvu, Kája.

      Vymazat
  5. Káji, tak tohle potěší ..... ♥♥♥....... tajně doufám, že i já se do ...Ѽ Ѽ Ѽ Ѽ....jednou podívám, tvůj "domeček" je nádherný !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Marki :-), no to by bylo strašně moc fajn, třeba někdy u nás :-). Krásné dny, Kája.

      Vymazat
  6. Dobrý den,kde bych prosím našla vaši nabídku ubytování? Narazila jsem na Vás nahodou a moc se mi vaš styl libí. Děkuji za info na mail. Ať se Vám daří, Lucie. (lucie.pesule@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  7. Káji, takové hodnocení určitě potěší a hlavně, když se zakládá na pravdě. Máte to u vás moc hezké, ubytování stylové a moc útulné. Ať se daří a lidičky k vám dál rádi jezdí.
    Hezké léto přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-), jjj, strašně nás to potěšilo. Lidičky nám to říkají během ubytování, nebo když odjíždějí, ale aby to vzdělovali písemně, to ne. Moc děkujeme, budeme se nadále snažit, abychom nezklamali. Pohodové dny, Kája.

      Vymazat
  8. Káji tomu říkám hnací motor. pro tohle to přece děláte, že jo, proto aby tam bylo všem dobře, co dobře, nejlíp.
    přeji krásné léto, hodně spokojených návštevníků a doufám, že taky jednou....
    Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Majko :-), přesně tak, chceme to dělat dobře, jinak to nemá smysl a když se dostaví taková pochvala, hned ta práce baví o trochu víc. Moc děkujeme a třeba někdy :-))), Kája.

      Vymazat
  9. Milá Kájo, Váš blog jsem našla náhodou a jsem pohlcena, listuju staršíma příspěvkama a kochám se. Krásné hodnocení a jistě zasloužené. Vaše ubytování mě okouzlilo, mohu také poprosit o kontakt, děkuji a přeji krásné léto a spoustu spokojených a slušných klientů, Makéta
    kulhavaMa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. To je krásné! My k Vám chceme taky! Jen se nám nedaří najít Vás. Prosím, pošlete kontakt? Díky moc! ludmila.zakovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle určitě potěší!
      Sama moc ráda chválím, to co si chválu zaslouží!
      Také bych ráda do takového Ráje, prosím i já o kontakt :
      Ilona.Rezaninova@seznam.cz
      Přeji jen samé spokojené a slušné lidi !

      Vymazat
  11. Kájo, vůbec se nedivím té Dokonalosti, kterou Jana s Michalem pociťovali v tom nádherném prostoru. Již z tvých fotek čiší harmonie a pohoda, kterou svým klientům zprostředkováváte, to vůbec není málo. Je hezké to právě sdělit i písemně, jak učinili. Také ráda chválím a vyzdvihuji to hezké a krásné.
    Ať se ti stále daří a máš radost z obyčejného lidského bytí.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-))), strašně moc děkujeme. Děláme to tak, aby se nám to líbilo a bavilo nás to a máme štěstí, že jsou na stejné vlně i naši hosté. Krásné prázdniny, Kája.

      Vymazat
  12. Dobrý den,
    chtěla jsem Vás poprosit o kontakt na ubytování a lokalitu. Moc děkuji Iva
    kancelar.mas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).