Seznam blogů

5. června 2015

Pergolu...

Dnes bych Vás chtěla nejen pozdravit, ale i poděkovat za vaše návštěvy... že se stále vracíte a píšete mi milé komentáře.... Děkuji moc!!! Zpětná vazba je slabší, přiznávám :-), ale jsem prostě už taková brzda :-)))))))))))))))))))))).


 ... nebo nějaké jiné pohodové zákoutí, kde by člověk mohl složit kosti a odpočívat, by si zasloužil snad  každý.
Právě si užívám krásné okamžiky, na které často vzpomínám v zimě a dost mi chybí. Vše je umocněno pátkem, dokonalým počasím, cvrlikáním ptáků, vůní kytky ve váze a že zrovna neřeším žádnou dětskou rozepři :-))). Bylo by to dokonalé, kdybychom tu mohli sedět častěji všichni i s drahou polovičkou... našim kuchařem od grilu :-).



 ... březový hájek, kam chodím na houby :-)))







Z pergoly vidím na pískoviště, klouzačku a v létě na bazén. Děláme zde úkoly do školy, tvoříme, hrajeme stolní hry, grilujeme a přijímáme letní návštěvy :-)))).

Příjemný zbytek dne, Kája.

4 komentáře:

  1. Aaaaach ty to tam maš tak kraaasne a ta pohodička :-) Maš nádhernu záhradu, obdivujem. Nádherne pokosené a stôl pripravený mňam. Pozdravujem a prajem krásny víkendik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Maruško :-), pohoda to je velká, hlavně v létě, když se nedá v tom úmorném horku moc dělat :-))), Kája.

      Vymazat
  2. Jeee, Kájo, u Tebe by se mi moc líbilo :-) Měj se krásně Radka PS: Moc ráda k Tobě chodím, jen občas poslední dobou nestíhám tak, jak bych si přála!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Radu, jsem moc ráda, že chodíš nakoukovat. Jednou zase čas bude, taky se bojím nástupu do práce a toho jak budu vše zvládat. Budu - jak jinak, ale asi to bude chvilku trvat a vše ostatní půjde stranou. Snad budou trochu klidnější prázdniny, Kája.

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).