Seznam blogů

10. června 2015

Balkón...

... je taková moje dobíjecí stanice. Sice je těch koutků už hodně, ale tuto mám neustále při ruce... třeba na 2min si můžu odskočit na kávu. Ráno nejsem lína si přivstat a s tupým výrazem a hrnkem v ruce zírat do zahrady :-))).  No a večerní vysedávání je samozřejmostí. 


Druhou stranu ještě nemám zprovozněnou. V létě v rohu stávala letitá juka, ale už se tolik rozrostla, že zabírá dost místa. Manžel slíbil, že mi nařeže na police, kde bude zbytek kvítek, především těch z bytu, co vynáším po zimě ven, tak třeba příště komplet.


Na domečku po bývalých majitelích zůstaly gauče. Manžel se s tímto nehodlal rozloučit. Vytáhli jsme ho na balkón a ze starých cích, jsem ušila potah a polštář. Kvalita současné látky a staré je znát na první pohled. Sluníčko vyšusovalo skoro celý růžový potisk na polštářku.





Už se rýsují bačkorky pro Kristýnku :-).


Včera vyrazil táta s Barunkou do zahraničí a my zůstali s Tomčou sami. Odpoledne jsem byla ve školce na schůzce, kam bude Barunka po prázdninách docházet a odpoledne jsme s Tomčou zašli k pradědouškům - dědovi popřát k 90tým narozeninám. Něco ještě určitě proběhne u nás na zahradě, ale až budeme komplet a trochu slušné počasí i pro ně, aby to zvládli.


Domů jsme vyrazili pěšky. Sice venku pršelo, ale zase jsme probrali mraky důůůůležitých věcí. Cestou mi Tomča trhal kytky, takže si jistě dovedete představit, jak jsme vypadali. Okamžitá sprcha, oblečení do pračky a boty na sušení. 

U nás už se klube sluníčko a venku se otepluje, vyražíme ven. 
Mějte příjemný den, Kája.


3 komentáře:

  1. Máš pěkný a útulný koutek. Moc se mi líbí kytky v bílé míse. Mám tu jednu, kterou jsem už chtěla vyhodit a teď vím jak ji ještě použiju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Alenko :-), tak prima, že jsme byla inspirací, Kája.

      Vymazat
  2. Krásné fotky :-) . Ty květiny a dekorace, to je prostě nádhera. Je vidět, že se o všechno hezky staráš :-) . Já mám malý balkón, tak ho mám také ťip ťop. Je plný květináčů a nejrůznějších květin. Mám je i v truhlících na zábradlí, protože jsem si koupila závěsné háky na truhlíky . Když má člověk málo místa, tak musí využít každý centimetr :-D .

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).