Seznam blogů

1. února 2017




Včerejší cesty z candbálu jsem se docela obávala. Spali jsme 4hodiny přerušovaného spánku a po snídani nás čekala dlouhá cesta domů s menší pracovní zastávkou v Brně. Protože jsme byli ubytovaní v centru Vídně, vyrazili jsme ještě na menší vycházku za památkami, abychom se před odjezdem probrali. Venku byla hnusně vlezlá zima, co nám zalezla až pod nehty a já se prohřála až doma ve vaně.


V Brně vyloženě kalamita a část dálnice za Brnem to stejné. 
Roky jsem neviděla padat chomáče vloček velikosti lidské pěsti.
Stále jsem čekala, kdo do nás drcne, nebo kdo se před námi začne točit na silnici. Pouštěli jsme záchranky, hasiče, policajty... bylo toho vážně moc. Z domova jsme měli info, že u nás to je vyloženě katastrofa a tak jsme byli vybaveni pitím i jídlem, kdybychom se někde nečekaně kousli. 
Dálnice už několik kilometrů za Brnem (směr Praha) byla slušná a na 100 kilometrovém úseku jsme 4x potkali prohrnovače a jedny pomačkané plechy. 
Večer jsme se koukali na zprávy a viděli, jak tu v okolí vyprošťovali kamiony.


Tomča jede třetí týden doma a dnes devátý a poslední den s ATB. Měl to stále na průduškách a nesmí ven. Je to nekonečný! Děti byly 3noci u dědoušků a strašně jim to prospělo, doma už je nic nebavilo ani já :-).


Tomču jsem odpoledne nechala doma a s Baru vyrazila na kopeček. Nikde žádné stopy po bobech ani saních.


Příště snad z plesu, nejprve musím získat fotky od manžela z telefonu, žádná kvalita, s ohledem na jeho stav po každé skleničce vína, to určitě nebude. 

Zítra juknu po pár dnech k Vám, dnes jdeme usnout s knížkou do postele, režim je příšerný.


Mějte se pohodově, Kája.

8 komentářů:

  1. Poslední fotka zachumlaných včelých úlů je krásně romantická
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně se na tu zimní krajinu dívá. Hlavně, že jste dojeli v pořádku, těším se na fotky z plesu ;-) Ať si Tomča ještě stihne užít ten sníh. Barunka si to viditelně užívá :-) Kájo, mějte se všichni krásně D.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky!!! Úly jsou nádherné!!! Měj se krásně,Ivana

    OdpovědětVymazat
  4. Juuuu Kajko tu maš tooooľko noviniek...ponožky sú fantasticke a ta posledna fotka s úľami fakt super. Teším sa aj ja na fotky z plesu. Pozdravujem a prajem krásny víkendik.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jste meli hezky vylet, az na tu cestu, hlavne z enavrat byl v poradku. Tesim se na fotky:-). M.

    OdpovědětVymazat
  6. Nadherne fotky a na info z plesu se moc tesim ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Letošní zima je nádherná, ale ne pro cestování autem, to jsou jiné zážitky a já jsem ráda, že nikam daleko nemusíme vyjíždět.
    Na fotky z plesu se Kájo těším a přeji, aby se vás bacily již konečně pustily.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  8. Letošní zima je překrásná ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).