Seznam blogů

17. ledna 2017

II. patro z DOMEČKU...



Všechny moc zdravím.



...nejprve začnu něčím, co nás včera čekalo ve schránce. Já tedy neměla tušení oč jde, ale už jsem byla obeznámena. Moc děkujeme !!!







Po pár letech opravdová zima se sněhem, jen my se držíme doma a koukáme se z okna. Baru ve čtvrtek vylezla z postele s vysokou horečkou a štěkala jak pes - zánět nosohltanu. V neděli večer si začal stěžovat i Tomča, ovšem u toho jsme opatrní, protože si rád užívá pobyt doma a zkouší to velice často, ovšem včera odpoledne už měl přes 38 a v podvečer přes 39. 
Oba si to užívají a každý potřebuje k přežití něco jiného :-). Baru už neřeknu jinak než Sekýrnice, to je něco neuvěřitelného. Viděla mě, že vytírám, tak mám chvilku klid napsat :-))). Nutně potřebuje oblékat panenky a nemá žádné oblečení, což chápu jako zásadní problém, když je taková zima.


Manžel nezahálí a každou volnou chvilku pracuje na domečku. O víkendu zapojoval radiátory a prý dva tečou. Vůbec nemám přehled, co se tam děje. Jednu chvilku se něco rýsuje a druhou se tam nedá ani pohnout. Když jsou zdraví pomocníci, chodějí pomáhat, zaměřovat, kreslit, vrtat a rovnat materiál :-).




Jdu chystat večeři, jinak si to nedám za rámeček.



Užívejte zimy, Kája.



PS: Přev svátky jsem měla dotaz na mantinel v Barčině pokojíčku. Úplně jsem na to zapomněla. Vložila jsem foto jeho řešení k příspěvku.





10 komentářů:

  1. Hlavně hodně zdraví!!!!Krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-), moooc děkujeme i Vám, to je prostě základ, Kája.

      Vymazat
  2. Krásné fotky. Ať jste brzy zdraví. Hezký večer D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Danko, žádná hrůza to není, ale je to nekonečné. Moc děkujeme, doufám, že už budeme fit. Příjemné dny, Kája.

      Vymazat
  3. 9,1 to je asi hodne dobra hodnota, ne? Dobre vy ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Haničko, prý jo, já bych brala jako hodně dobrou 10 :-))), ale jsem samozřejmě ráda. Jsme na začátku, plánů máme mraky, uvidíme dle sil, financí atd...
      Krásné zasněžené dny, Kája.

      Vymazat
  4. Káji já teda vůbec netuším cože jsi to z té schránky vytáhla. A prosím, můžu se zeptat, je někde zveřejněné to vaše ubytování nebo je to jen pro známé? můžu poprosit odpověď třeba na mail? děkuji Majka
    majka.urb@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k hezkemu cislu:-), pekne zabery od vas, at jste zdravi, u nas se bohuzel taky marodi, v tomto pocasi hrich! Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Marcelko :-), moc děkujeme, už z toho začínám blbnout. Střídáme se s manželem a síly docházejí :-)))Já se těm dětem ani nedivím, potřebují kontakt s vrstevníky, vzduch, světlo,poblbnout venku, aby byly zdravě unavený, normálně spaly, vstávaly atd.... Snad už nic nelapneme a budeme si užívat poctivou zimu.
      Brzké uzdravení i vám, Kája.

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).