Seznam blogů

7. ledna 2017

Co dát drahé polovičce...



... k narozeninám? 
Spokojená rodinu, zdravé děti a snad jen něco na zub.

Opravdu jsem měla v plánu upéct svůj první dort, ale s čím jsem nepočítala, byl manžel s medovníkem. V pondělí jsem došla z práce domů a manžel hlásil, že je v lednici medovník, v Lidlu měli akci a my medovník milujeme, to byla náhodička... :-)


Dort jsem zrušila, určitě by se s krémem nesnědl, ale nějaká vylepšená bábovka pracantům na zub vhod přijde. Na domečku se pracuje každou volnou chvilku a svačinky mají všichni nejraději.

 Vidíte ty zasněžené kopce a na vrcholu sněhuláka a jediný strom? To byl takový pokus, ale kdybych to všem neřekla, asi by to nikoho nenapadlo :-). Když jsem vyloupala mandle a pustila se do čokolády, zkusila jsem i pár bonbónů s mandlemi, ty se mi moc nepovedly. Ještě nesměla chybět flaška vaječného koňaku, ten můžeme oba.




Baru měla v plánu namalovat obrázek, ale jak byla od pondělí doma, vůbec u ničeho nevydržela. Obrázek má rozpracovaný, ale dokončí ho někdy příště. Byla dnes prvně po nemoci venku, pekla dorty, dělala andílky a byla k nezastavení.


Tomča se nám dnes v podvečer vrátil vrátil z lyžáku, to je takový náš velký dáreček :-))).


Mějte se moc fajn,
Kája.


9 komentářů:

  1. Jedlé dárky jsou super, hlavně, když jsou narozeniny kolem vánoc. Já jsem upletla čepici a ona manželovi nesedí, necítí se v ní. Bábovka se sněhulákem vypadá moc hezky a ta venkovní taky :-) Tohle tady nemáme ... krásnou neděli. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Danko, no to mi povídej, za týden další narozeniny :-)). Čepice je strašně nevděčná, na děti se skoro vždy povede, ale pro dospělé chlapy to jen tak není.
      Sněhu máme dost, dlouho tu nebyl, jsme za něj rádi.
      Pěkné dny, Kája.

      Vymazat
  2. Kajo, je to nadhera! Hned bych si babovku dala, i bonbony:-), tatinkovi vse nej:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Marcelko, moc děkujeme za přání. Uź nic není a půl malého medovníku v lednici, to jsem tušila. Na krémové dobroty po vánocích moc chuť nebude, Kája.

      Vymazat
  3. Ahojky, píše, že bonbony se moc nepovedly, ale vypadají tak hezky a hezky pravidelně, určitě to nakonec nebude tak hrozné :-) Zdravím Margita

    OdpovědětVymazat
  4. Kajo, je to nadherne, krasne si to vymyslela :) sikulka... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tentokrát jsem něco vymyslela, ale je to s těma chlapama horší a horší.
      Přeji pohodové dny, Kája.

      Vymazat
  5. Bábovka se moc povedla, s vaječným koňakem to musela být úžasná sladká dobrůtka a věřím, že dáreček udělal manželovi radost. :-) A mě zaujaly i ty čoko bonbonky, ty bych ráda ochutnala. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jů,to je nádhera!Jedlé dárky mám také moc ráda.-)Hezký den Věra

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).