Seznam blogů

18. ledna 2017

Barbie...

Krásný den přeji.



... už na ní taky došlo. 


Když se narodila Baru, hlavou se mi samozřejmě krom růžové barvy prohnala myšlenka, že už nebudu muset stavět garáže, jezdit s autíčkem po zemi a hledat kladívko s hřebíkama, že konečně začnu plést a šít na panenky. 
Ono je to konečně tady a najednou se moc nechce, ale už jsem se chytla.
 Svetřík jsem několikrát párala. U třetího pokusu a druhého večera jsem se praštila do hlavy, co to jako blbnu....  ale jsem ráda, když to trochu vypadá a sedí.
Baru ještě nakázala kalhoty, boty a rukavice, ale asi neví, že šití moc neovládám a že teda boty a rukavice budou problém. Udělat pytlíčky u mě nehrozí, musí být poznat oč jde, takže buď to bude vypadat, nebo nebude nic... :-))))))




Měli jste doma Barbínu? Já po ní toužila, takovou tu s těma ohýbacíma kolenama a vlasama po celé hlavě. Měla jsem obyčejnou s pár chlupama na temeni, při česání se mi oddělovala hlava od těla a když mi brácha naschvál prokousl stehno, byl to konec světa :-)))).


Mějte se moc fajn, bacily ať se vám vyhýbají,
 Kája.

6 komentářů:

  1. Barbinu jsem neměla, ale Twiggy. Tím, že mám tři kluky tak ti těžce závidím :-))) (vše od garáží, kolejí a autíček jsem zvládla). Měla jsem jednu příležitost uplést svetřík pro Barbie, tak jsem ji hned využila http://triplusjedna.blogspot.cz/2016/04/darecek-pro-holcicku.html. Svetr i čepice jsou nádherné. Kájo, měj se moc hezky D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Danko, já tě chápu :-))). Na tyhle modelíny se strašně špatně plete,pěkně si se s tím vypořádala a svetřík se povedl. Měj se moc fajn, Kája.

      Vymazat
  2. Moooc pekne, primo dokonale. Barbie jsem nikdy neměla, ani jsem netušila,ze existují:), M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko neblbni :-o)))), fakt si o nich nevěděla? Ty jo, já holka ze samoty jsem o nich věděla a to jsem vyrůstala mězi bráchama, krávama, slepicema a jinou havětí :-))). Pohododvé dny, Kája.

      Vymazat
  3. To je bozi, takove bych nosila i ja! Trpelivost bych na to ale asi nemela :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, děkuji moc. No počkej, až bude u tebe stám Rózička a chtít oblíknout panenku. Myslím, že o trpělivosti přemýšlet nebudeš, prostě to uděláš, aby si nedostala vynadáno :-))). Teda u nás to tak nějak teď je :-))). Měj se moc fajn, Kája.

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).