Seznam blogů

11. prosince 2016

10.prosince - SKLENĚNÉ OZDOBY...



...tak třeba  tohle je další drobnost, co bych raději donesla domů z trhu, než z papírnictví. 


Nadílka od Mikuláše - skleněné ozdoby, ani kus sladkého.
 Tahat se s našim přerostlým Tomčou čertům nechtělo a zákonitě jsme očekavali  minimálně metrák oříšku. Teď si připadáme podvedení.
 Uhlí jsme si raději objednali, protože ani týden po nadílce nikde nic.
 Tomča se i letos vážně činil, nechápu jak to všechno stíhá. Už mě začal zdravit i ředitel, ač tak daleko to ještě Tomča nedotáhl, ale pověst má nejspíš slušnou.



Dudlaj , dudlaj , dudlajdá... mi zní v uších po celém dnu (vypalovačka  naší Baru). Zítra si to užije i táta, ten miluje koledy a pouští nám k tomu televizi, a vůbec si to s námi moc rád užívá, až na jídlo by zrušil Vánoce :-))).

Mějte nezapomenutelnou třetí adventní neděli, Kája.





PS: Snad zítra i u vás na blozích.
Na domečku jsme měli hosty a paní byla taky hodně upo... i uke..., samozřejmě až po mně a protože děti spaly, nevěděly jsme, kdy přestat.
Čas slušnej, to bude krásné ráno, ještěže je neděle, jdu spát :-))).

8 komentářů:

  1. Krásná ozdobička! Hezkou 3.adventní neděli, Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Ivanko, Baru si všimla ovečky, hned mi byla ještě milejší :-))), Kája.

      Vymazat
  2. Zrovna mi Bertík zpívá svůj repertoár :-)) něco o hasičích, sanitce a policajtech a prokládá to koledami :-))) Aspoň že v papírnictví mají takové ozdobičky, kdyby nebyly ani tam, co by jsme dělaly :-)) Hezkou neděli D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, je to s nima sranda a je to chytlavý :-))). Pro ozdoby bych musela vyrazit na půdu, ale co mám zkušenost, jsou křehký a praskají pod rukama. Krásné dny, Kája.

      Vymazat
  3. Krásná ozdobička, miluji tyto ozdoby a vzpomínám na vánoční čas, kdy ještě žil můj táta a ze stromečku si chtěl utrhnout Mikuláše a byla to báňka :), pohodový třetí adventní neděli :) přeje Maryša :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-), nj, to jsme měli na stromečku kolekce, které naši nosili z práce jako pozornost. Nám na stromečku pak visely celofánový kuličky, my si práci s mačkáním obalu nedělali.
      Pohodové dny a úžasnný čas, Kája.

      Vymazat
  4. jůůůů ta je krásná ✨✨✨

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).