Seznam blogů

13. září 2016

Neskutečně teplé...

 ... dny pokračují. 




Krásný večer, milé blogerky :-).


 Každý den si užíváme.
 Těšíme se z krásného počasí s koupačkou
 a současně si užíváme i podzimní drobné radosti a dobroty... od burčáku, švestek, dýní, barevného listí atd... 
Nezbývá moc času na tvoření a začíná mi to chybět, dokonce ještě nemám ani skleničku povidel nebo sušených švestek či křížal.

 
 



Jediná ruční práce po dlouhé době - zašité špičky ponožek pro Tomču a skoro dopletená druhá ponožka pro Baru :-))).



Mějte se krásně, Kája.

9 komentářů:

  1. Krásné fotky. Taky nestíhám tvořit, zavařovat ap., ale teplo si užívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-), najít švírku mezi učením s dětma a péči o ně, je asi nadlidský výkon a ty to děláš poctivě, tak se není čemu divit. Krásné teplé dny tobě i dětem a trochu toho volna pro sebe, Kája.

      Vymazat
  2. Taky si užívám stále toho tepla, doma skoro nejsme, tak to tam i tak vypadá :-), ale na tvoření se už moc těším. Hezký podzim D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)))) u nás to taky tak vypadá... jak na houpačce :-))), někdy mě to štvě, ale teď si užíváme počasí co to jde. Krásné poslední teplé dny, pro těchto pár dní -rukám klid-, pak se na to vrhneme :-)))), Kája.

      Vymazat
  3. My se urcite dockame, az se nam po slunicku bude styskat:-), ale chapu, take mam pocit, ze nic nestiham, ale ono to neutece. Takovehl zari - kdo by to byl tusil, to si musime uzit:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jjj, přesně tak a teď můžu říct, že jsme si to užili a nastala doba, kdy už mi to sluníčko chybí, ale ono zase přijde. Jsem ráda, když je hodně světla, nízké teploty snáším dobře :-), Kája.

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).