Seznam blogů

27. prosince 2015

Od nás...

 Zdravím!

 






Domácí bylinkový čaj do kterého si kapu propolisové kapky. Včera jsem popíjela i medovinu s propolisem :-)))))))))))))).


Do oběda byly všichni venku, děti proháněly kola, drahá polovička křovinořez a já se šla jen vyvětrat od plotny.






 ... kapusta teď a před měsícem


Sundal se plot mezi zahradami a začala se zvelebovat zahrada na domečku č.2 (pracovně - Perníková chaloupka :-). Vytahal se i nějaký bordel z dřevníku a odkryla se první vrstva. Milé hrabošky, máte se nač těšit :-))))))))))))))))))). Ještěže mi neni dobře, musela jsem utéct, konve, stůl, židle, necky :-).



 V týdnu jsme odvezli bývalou(80tiletou) majitelku s nějakými osobními věcmi a teď už co najdeme je naše. Paní moc stonala a nedařilo se jí sem za celý rok dostat a tak jsme ze slušnosti na nic nesahali, nikde nešmejdili, jen jsem chodili hrabat jabka a sekat trávu. Ono stejně ani na nic více čas nebyl. 



Pod stromeček jsem si nechala nadělit boty a bude to dle předpovědi počasí přesně akorát :-). 
Pro dnešek jsem odvolala návštěvu a po obědě se hodila do klidu.  Manžel vzal po obědě děti na "kešky", já zůstala v posteli s nadělenou knihou.

Ráno jsem naložila králíka a večeře byla jasná. Kdo si myslí, že došly unavené děti, daly sprchu, nacpaly se králíkem a odpadly u pohádky, ten se milý. 


Klidný večer všem, Kája.

2 komentáře:

  1. Teda Kájo :-o Dnes jsem poprvé zavítala na tvůj blog a jsem nadšená. Krásné fotky, milé čtení... A těch pokladů co určitě skrývá perníková chaloupka ;-) Jdu si uložit tenhle blog a budu ráda sledovat každý nový příspěvek a jdu doprohlédnout ty doposud zveřejněné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-))), jsem ráda, že sis našla cestu až sem a snad nezklamu tvé očekávání. Si u mě hrdinka, pokud se ti chce pročítat zpětně příspěvky :-). Vše nej do nového roku 2016, Kája.

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).