Seznam blogů

31. srpna 2015

Pokojíček...

Zdravím Vás a moc děkuji za milé komentáře, jste zlatý!



...už se rýsuje, ale vrtání děr raději ponechám drahé plovičce :-))).





Posílám ukázku víkendového šití. Je to trošku jako z cirkusu, ale pro naší Baru by toho mělo být ještě mnohem více :-). Závěsy měly být bílé s černým potiskem, bohužel látka vyprodána a protože mi poslali místo šedého puntíku na bílém podkladě (což měla být druhá strana cích k ovečkové látce), nemám hotové cíchy, ale zase mám dekoračky :-). 
Řízky dosmažený a já pádím na domeček vyprovodit hosty a nachystat ho na odpoledne pro nové :-). 

Mějte příjemný poslední den prázdnin, Kája.




Řešení mantinelu.


Oboustranná lepenka je po celé délce bílé lišty, která byla součástí lišty. Na lepenku jsme přilepili suchý zip a připevnili v několika místech na zeď.


8 komentářů:

  1. Hezounké to je, Kájo. Domečkový polštářek s kapsičkou na šmuchlíka je super :-) Na naše poměry je tam zatím ale příliš málo barev... ale to je o nastavení každého z nás :-) Hezký poslední den prázdnin A.

    OdpovědětVymazat
  2. Kájo, domeček je nádherný. Ivana

    OdpovědětVymazat
  3. nádherný pokojíček! Moju se prosím optat jak máte řešený ten mantinel za postýlkou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, v nějakém hobby obchodu jsme zakoupili plastovou lištu v průřezu tvaru J. Na vnitřní straně J byla samolepící páska, na kterou jsme nalepili jednu stranu zipu(druhá je přišitá na tex. mantinelu)a současně s ní jsme ji v několika místech připevnili šroubkem na hmoždinku. Nejsem si jistá, jestli nebyla ta lepící páska i z vnější strany lišty (směr stěna). Můžete poslat mail, udělal bych foto. Mějte se, Kája.

      Vymazat
    2. děkuji jste moc hodná mohu poprosit o mejl? :)

      Vymazat
    3. Omlouvám se za opožděnou reakci, jsem v časové tísni, ale myslím na vas. Fotky vložím na blog k tomuto příspěvku. Nevím, proč mě to nenapadlo hned.
      Poklidné dny, Kája.

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).