Seznam blogů

10. listopadu 2014

Podzim 2012...

... trocha dekorace a tvoření s dětmi u nás :-))).
Všechny opět moc zdravím a přeji příjemné dny. Pro mě vyloženě balzám pro uši. Děti jsou od sebe oddělené :-) - Barunka maluje, Tomča ve škole a já mám chvilku Vás všechny pozdravit.

O víkendu jsme se nezastavili, stále pracujeme na první i druhé zahradě a domečku :-))). Práce jak na kostele, ale počasí nám stále přeje a tak děláme do tmy. Já pak ještě do jedné hodiny sedím u televize s jehlicemi a koukám na své oblíbené - nenáročné filmy Chalupáře, Světáky atd...a stále pracuji na pletené výbavičce pro panenky pod stromeček :-)))). Asi si ťukáte na čelo, ale já na vše potřebuji hodně času a protože se neustále něco nového děje, tak nemůžu odkládat. Pocit, že už mám hotovo mi dává klid.
Nefotím doma ani venku, abych se zbytečně nezdržovala, nebo spíš abych ho někde nezapomněla jako minulý týden, kdy jsem si vzpomněla někdy v jedenáct a musela jsem s baterkou na zahradu :-))))).

Včera jsem vylovila nějaké staré fotky, nebo spíš drahá polovička ...


 ... odrátkovala jsem vypěstované feferovny a na píchala jako dekoracci - doporučuji neotírat si oči! to jsem si užila :-)

...v každém okně bylo něco barevného...po odkvetlých lobelkách jsem jen do kořenového systému napíchala co šlo, do muškátů to moc nejde :(

... koryta jsem osázela vřesy, ale bohužel nejspíš uschly - když nemrzlo, zalévali jsme, zasypali sněhem, ale bylo to málo...letos jsem si založila vřesoviště v záhonku a mám z něj opravdu radost, ale je také potřeba vybrat dobré stanoviště, vřesy musí mít i slunko aby kvetly....chybama se člověk učí, jen té škody, že?





... i u nás se straší, ale letos jsme to nezvládli






... růže z listí jsme také musela vyzkoušet

Mějte dnes všichni príma den, my jdeme dodělat oběd .....

4 komentáře:

  1. Parádní výzdoba .... a pěkně strašíte:-))

    OdpovědětVymazat
  2. takhle si poblbnu možná až zase s vnoučaty, tak si to užívám ... děkuji za návštěvu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Paaani všetko tak krásne zladene a naročne. Fantasticke vresy, maš to fakt nadherne oči si tu idem nechať :-) Ale možno nevieš no neda sa k tebe dostať cez blog hneď po otvoreni, najprv informuje že blog nema žiadne príspevky a je nefunkčný. Potom som skúsila isť na nejaky príspevok ktorý maš na ľavej strane a otvori sa... Možno niektori ľudia ani nevedia sa k tebe dostať. Alebo to len ja mam ten problem?... Ahoooj a dik za návštevu u mňa.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím Mruško, opět děkuji za tvůj čas strávený na blogu a za informaci o problému. Vůbec netuším, kde je zakopaný pes. Zrovna jsem koukala a funguje jak má, ale občas mi to hlásí také chybu. Máme špatný signál a připojení, ale to by snad nemělo mít vliv.
    Budu ráda za každou informaci i od jiných, pokud májí stejný problém - abych rychle odstarnila závady. Zdatná v tomto směru moc nejsem, tak to bude ještě veselo :-).

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).