Seznam blogů

22. listopadu 2014

Pletené sovičky...

... pro panenky :-))).
Přeji všem příjemný sobotní večer. My se dnes chystáme naladit Hobita a tak už jsme pomalu zazimování u TV a těšíme se, jestli bude nač se koukat. Já samozřejmě jak jinak než s jehlicema.
... o vytrženém zubu už skoro ani nevím. Včera jsem odpočívala a upletla sovičky a dnes porovnala byt, protože dva dny mimo jsou znát :-).



DEKOR - Dárky a hračky 116str.originálních tipů... za 99,- zakoupené v Kotvě


4 komentáře:

  1. Sovičky si uplietla skutočne paradne. Ja skôr háčkujem a nerada pletiem ale občas si ihlice do ruky tiež zoberiem :-) Aaaach ten zub ťa isto potrápil, zubarov sa bojim jak čert kríža :-) no kto by už len nie...maš to za sebou. Si veľmi šikovna žienka, keď si už stihla všetko zazimovať a čo sa týka toho sušeného korenia, veeeľmi obdivujem, aj ja mam najradšej nasušene zo svojej záhradky, vždy mi príde take voňavejšie a mam z toho aj dobrý pocit že je moje :-)) Maj sa krásne pozdravujem a prajem krásnu nedeľu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu :-), návštěvu a komentář, který vždycky potěší- takovej bonus. Já více pletu, ale to proto, že jsem šmodrchala už jako malá na panenky. Do háčkování jsem se pustila před pár lety a tak oťukávám, hlavně na cestách kvůli skladnosti. Už jsem obdivovala u tebe na blogu háčkované výtvory, tolik trpělivosti a práce, na to se zatím necítím :-)))))))))))
      A s tím domácím kořením to mám stejně, je to o pocitu a vůni, protože jinak bych to nedělala- jak se znám :-)))))))))))))).
      Přeji pohodový týden.

      Vymazat
  2. Jůů... ty jsou tedy parádní:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).