Seznam blogů

27. listopadu 2014

Pár světýlek...

... od nás posíláme všem :-).
Tak už se dostalo na první výzdobu, ale jinak to vázne všude kolem :-). Domečky letos budou slavit 4roky. Původně svítily na parapetu, ale dětem nedaly pokoj a tak už mají i nějaké ty opravy.





 Přeji příjemný večer .-).

2 komentáře:

  1. Kájo, to jsou ale krásné domečky. Stříhali jste podle vlastního návrhu nebo jste nakupovali vystřihovánku u paní Vránové? Moc mám filigránské vystřihovánky ráda, takže pokud mi dáš tip, budu Ti moct vděčná. Hezký večer Anička

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím Aničko, udělala jsem si podle sebe na ruli papíru z Ikei (pro děti do kreslícího stojanu). Změřila jsem obvod sklenice, rozdělila na tři díly a pak se pokusila do těch rozměrů vejít. Vyřezávala jsem řezákem. Je to ale taková slohová směska, pí.Vránová by měla určitě nějaké stylové luxusní chaloupky alá Holašovice. Když se řeknou Zpívánky, naskočí mi Panenka s ptáčkem a ta melodie co ji doprovází ...vyrostli jsme na tom, každý den před večerníčkem :-).

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).