Seznam blogů

19. listopadu 2014

Domácí koření ...

Po pár dnech všechny moc zdravím. U nás pošmourno a deštivo ...s kávičkou v ruce, voňavými vosky a s plným kotlem dřeva je příjemně teploučko a útulno.
Na stromech už není ani lupínek a na zahradě taktéž. Vše vyhrabáno, ostříháno a posekáno, bohužel nejsou ještě obalené stromky a v zemi buksusy. Jsem z toho trošku nervozní a ani počasí nepřeje, abych se dostala ven vše dotáhnout a už se jen s dětma těšit na sníh.

Dnes jsem doplnila kořenky sušenými bylinkami a taky vyzkoušela domácí papriku. Je pálivá jako čert, opravdu něco pro nás :-))), takže už jsem stihla obdarovat jednu dobrou duši a hned mi je líp, jak jsem to dobře vymyslela :-))).







... DĚKUJI VŠEM ZA NÁVŠTĚVU NA MÉM BLOGU




13 komentářů:

  1. No to je zásobička:-))
    Jé a sníh ... no svého oře ještě může Martin nechat chvíli ve stáji:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... tak nebylo by to vůbec špatné, ale aby pak oř nebyl jak utržený ze řetězu :-))))))))

      Vymazat
  2. Krásná zásoba koření.
    Taky už máme zahradu vyhrabanou a poryto. ještě ale potřebuji, aby zima počkala, nemáme zazimovanou chatičku.

    OdpovědětVymazat
  3. ... to je každý rok stejné, že? ... do poslední chvíle strašně moc práce a stejně by se něco k dodělání našlo, ale to až odpočatí a s chutí dotáhneme na jaře... vlastně v únoru už budeme zase dělat sazenice a já budu v měsíčním skluzu :-))))))))))))))))))))))))))))))

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).