Seznam blogů

11. dubna 2017

Pokojík a ložnice...


Krásný večer.
... ještě se bude dolaďovat, dozdobovat, ale těšila jsem se, až Vám ukážu nábytek, který jsme v pátek dovezli. Včera také dovezli matrace, mohla jsem konečně povlíknou a zjistit další problém.
 Jídelní stůl a skříň z pokojíčku zase příště :-).


S postelemi byl největší problém. Sehnat dřevěnou postel s maximální výškou čela 1m a k tomu hned 3kousky byl oříšek. Ložnice byla o krapet lepší, tam jsme se mohli dostat až na výšku 110cm. Příště budou lampičky na stropě, jak jsem hned na počátku chtěla. Strop je z hobry a manžel měl strach, že by je hosté časem vytrhli ze stěny. Budeme to muset vyřešit jinak, nebo se nám začnou hosté připalovat a zavánět.
Brouků mám v hlavě více, ale nemůžu se vykecávat :-)))). 




 Samozřejmě by to nebylo normální, kdyby se naši dědoušci nemohli vyjádřit k výběru nábytku. Kuchyň by ušla, ovšem plesnivé skříně a stůl prolezlý červotočem je fakt vrchol nevkusu :-))).


Jdu šít dekoračky .-).
Pa, Kája.

20 komentářů:

  1. Kájo, obdivuji nasazení a dřevěný nábytek moc oceňuji, ta skříň je úžasná. Mám v tomto starém stylu zařízenou ložnici v podkroví a ještě bych měla místo na jednu komodu, ale nemohu sehnat. A také chválím kuchyňku a ten pultík se mi náhodou moc líbí :o).
    Těším se na další fotky.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, ráda bych se něčeho podobného dočkala i doma, ale chce to čas. Budu si muset taky nějaké kousky najít domů, ale už na nic nechvátám a budu si vybírat jen ty nej kousky :-))).
      Děkuji moc za návštěvu, Kája.

      Vymazat
  2. Káji já ani nedýchám. to je nádhera. takové skříně(jen větší, ale se stejným vyřezáváním) máme v ložnici, jen mě štve, že ramínka jsou širší a špatně se zavírá.
    přeji krásné Velikonoce. Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Majko, tak problém s ramínky máme u spodních skříní v I.apíku. Tato je větší a vejdou se bez problémů. Na zadní straně je věšák a tu závěsnou tyč na ramínka jsme si nechali přidělat, asi ramínka nepoužívali. Hezké dny, Kája.

      Vymazat
  3. Káji, je to moc moc krásné. Nenech si to ničím pokazit ;-) krásné dny D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Danko, už je hotovo, nedá se nic dělat :-))).
      Hezké jaro, Kája

      Vymazat
  4. Nádhera Káji!Kuchynka i ložnice parádní!Slintám tu nad fotkami a také se moc těším na další.Krásné Velikonoce.-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-), jsem moc ráda, že jsou tu stejné duše a cítí to podobně :-)))), Kája.

      Vymazat
  5. Kájí, nábytek je úžasný a pokojíčky vypadají pěkně útulně. Hned bych se do jedné z těch postelí zavrtala s nějakou dobrou knihou a jen tak relaxovala... :-)
    Co tak zpětně pročítám tvé starší články, chápu správně, že dáváte do kupy 2 apartmánky, které budete pronajímat hostům? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-), já bych se zavrtala a spala a spala :-))). Jjj, domeček je po 93leté paní a je to do budoucna myšleno pro děti, ale aby nechátral a vrátily se i nějaké investice (než děti budou potřebovat), rozhodli jsme se ho pronajímat. Prvně jsme zbudovali 1.apartmán, ale protože byl zájem o další lůžka, vrhli jsme se do 2.ap.
      Hezké dny, Kája.

      Vymazat
    2. Vymysleli jste to skvěle. :-) Tohle je můj sen, mít nějaký domeček nebo chaloupku a tu pronajímat..

      Vymazat
    3. Tohle mě ve snu ani nenapadlo a nemůže být řeč ani o snu. Můj sen a to bych se musela hodně snažit, by bylo vařit a péct :-). Rozhodně nelituji, dost nám to dalo a musím říct, že už si začínáme dělat představy o novém bydlení pro nás na důchod.
      Krásné jaro, Kája.

      Vymazat
  6. Úžasné bydlení. Přeji krásné velikonoce :)

    OdpovědětVymazat
  7. Wau moc pěkný líbí se mi ten historický styl. To máte takhle zařízený celý dům? Třeba kuchyň i dětský pokojíček to by mě taky moc zajímalo jak to vypadá. Teďka zařizujeme dětem pokojíček a tak hledám inspiraci taky by jsme jim chtěli kupovat nějaký dřevěný nábytek dost se mi líbí taková postýlka jako domeček myslím že by se mohla líbit i dětem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).