Seznam blogů

16. října 2016

Podzimní...

Krásný nedělní večer :-).










Letošní úroda jablek je skoro nulová. 
Co najdeme, okamžitě sníme, ale k opékání špekáčků jsem dva kousky obětovala a udělala dětem čaj v jablečných hrníčkách, jen mi jeden po vytržení šťopky tekl a ani ucpávka z hřebíčku nezabrala :-))). Kupodivu nebyla bitka a děti se nějak podělily.














 Mějte pohodové ráno a klidný týden, Kája.














10 komentářů:

  1. Nadherne veci jste vytvorili, krasny caj uvarili, neznam takto upraveny, vypada to na fotkach skvele. Prima tyden. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Marcelko, to se musí zopakovat, prostě bylo málo jablek. Určit stojí za vyzkoušení a už vidím jak se budou vyjímat naservírované u vás.
      Krásné blbnutí, Kája.




















      Vymazat
  2. Hrníček z jablíčka je nádherný, i ty další vytvořené věci. Jsou vtipné, veselé, prostě krásné. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Danko :), naše děti, asi jako všechny, mají rádi změny a tyhle blbinky. Mám vždycky velkou radost, když to vyžadují příště znovu a vzpomenou si na to třeba i za rok, takové malé vzpomínky na dětství.
      Krásný podzim, Kája.

      Vymazat
  3. Máš krásné stránky, které pravidelně čtu..Nebude ti snad vadit, když uveřejním obrázek panáčků ze šišek, s odkazem na tvůj blog...Moc se mi to líbí, tak bych chtěla, aby to vidělo co nejvíc lidí...Díky předem za svolení...hezký večer všem. Milky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, určitě nevadí, budu moc ráda.
      Krásné dny, Kája.

      Vymazat
  4. Pááni, ty si krásně hraješ:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).