Seznam blogů

5. dubna 2016

Vůni fialek...

Zdravím :-)!


... jsme si dnes vychutnávali v limonádě na zahradním pikniku.


O tom, jaké dnes bude počasí, nešlo nevědět. Mluvilo se o něm všude už od včerejška - v rádiu, v práci, v obchodě ve frontě... Z práce jsem dnes odešla dřív a už cestou pro děti a na autobus jsem věděla, že v tomhle teple se přeci nedá dělat :-)))).

 

Po příjezdu domů jsem se nezdržovala nějakýma zbytečnýma domácíma pracema, prostě jsem jen otevřela okna, shodila oblečení, nachystala košík se svačinou, deku a hurá ven bez montérek.  Zavzpomínala jsem na mateřskou a o to více jsem si to užívala :-).


Premiérově jsem vytáhla dečku, kterou jsem uháčkovala kolem Vánoc pod pergolu a tentokrát posloužila na náš přenosný stoleček.



Fialky - každý rok je vyhlížím a neodolám si neutrhnout první rozkvetlou fialku a nepřičichnout. Vlastně vůni si vybavím dříve než nasaji, ale potřebuji se ujistit, že voní stále stejně a zavzpomínat :-). Zavzpomínat na babičku, kterou jsem si moc neužila a vzpomínek mám velice pramálo. Když se řekne babička, naskočí mi její neobvyklá výška, velké boty šité na míru, španělština, háčkování, hůlka, bílé vlasy v drdůlku, ale především vůně fialek, což byla vůně voňavky, kterou používala. Vzpomínáte někdo na RUSKÉ DUCHY nebo puchy ? :-))))))))))))))



Každý si těch pár chvilek venku užíval po svém...
Snad jste se všichni dnes dostatčně ohřáli a naakumulovali teplo a sluníčko do foroty, to zase budou šoky :-o(.



 Mějte se moc fajn, Kája.






4 komentáře:

  1. Dnes byl takový letní den na jaře. Byla jsem na zahrádce a moc jsem neodpočívala, potřebovala jsem udělat kus práce. O víkendu jsme měly na zahrádce návštěvy, tak jsem toho moc neudělala. Krásně jsi nafotila dnešní den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Alenko :-), bylo nádherně a trochu červíček hryzal, že jsem nevyužila počasí k práci na zahradě, ale s těma opičkama vedle sebe, bych toho stejně moc neudělala... poctivě jsme to prolenošila, asi i za druhý :-).

      Vymazat
  2. Krásný den!Nádherný blog!Věra :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-), to mě moc těší, že je tu další duše na stejné vlně, Kája.

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).