Seznam blogů

4. března 2016

Relaxační...

Všechny Vás moc zdravím!!!!


... koutek a jen pro mě.

Koukala jsem, že tomu bude měsíc, co jsem se tu neukázala. Čas neuvěřitelně letí a s přicházejícím jarem si nějak ani nechci představit, co nás všechno čeká a jak to budeme zvládat...např. semínka už mám doma a ještě jsem ani nevysela okurky a rajčata. 
Asi jako všichni jsme se potýkali s nemocema, kvůli kterým jsme málem zrušily i hory, ale rozhodnutí vyrazit, se ukázalo jako správná volba a dojeli jsme celkem zdraví. Ovšem včera mě opět dohnala rýma jako trám a jsem na sebe strašně naštvaná, že jsem se jí nedokázala ubránit a doufám, že se nerozšíří po celé rodině.


 V týdnu mi manžel vyrazil dech a nejde o kytku :-)))))). Vždycky jsem říkala, že si jednou na důchod pořídím ušáka s lampou, abych měla svůj koutek na pletení a háčkování. Pod lampou už si nahřívám krk, suším vlasy :-))))) a jsem nadšená. Do našeho stávajícího interiéru se nehodí, ale protože se s námi loučí sedačka a plánujeme novou, nebude to takový problém. Ušáka máme doma 3.den a až dnes na mě došla řada :-))).


Během té dlouhé doby jsme tvořili a realizovali "loňské plány - představy", které přijdou na domeček a sama už se nemůžu dočkat, až uvidím vše na místě.


Prozradím, že půjde o ty naše nejmenší hosty... jejich spánek a zábavu uvnitř i venku.



Přeji klidnou noc a pohodový víkend, Kája.




12 komentářů:

  1. Paráda! Taky mám svůj koutek, ale moc času v něm netrávím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm, toho se taky trochu bojím. Rozhodně prázný nebude, všichni se z gauče stěhují do křesla :-))). Krásný víkend, Kája.

      Vymazat
  2. Kájo krásný ušák. Tam se ti bude tvořit a odpočívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc zdravím Alenko :-), včera jsem dopletla ponožky, moc jsem si to užila :-)))), Kája.

      Vymazat
  3. Ušák mám taky....krásný koutek...Ilča

    OdpovědětVymazat
  4. Kájo ušák vypadá náramně pohodlně :) Držím palce, ať jsou ty plánované představy přesně dle plánu :) a těm nejmenším obyvatelům přinesou mnoho radosti ;) Těším se na fotky :)
    Krásný víkend, Renča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Reny-Renato :-), moc doufám, že to dopadne jak má a že bude manžel doma, abychom to mohli dofinišovat. Určitě dojdu s fotkama, Kája.

      Vymazat
  5. No presne ako u nas, chcela som svoj kútik a nakoniec bojujem o miesto v ňom :-) A tie rečíčky okolo, že načo ti je to kreslo veď mame obrovsku sedačku...a teraz chce každý moje kreslo :-) Aj keď nieje tak krásne ako tvoje, sedím tam rada. Neviem síce kto ti ho vyberal ale skutočne farba aj tvar kresla na mňa príjemne zapôsobili. Ahoj a pekný týždeň prajem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Maruško :-),máme dvě křesla, která jsme před 10lety dostali od dědoušků a tak jsme nic nesháněli, byli jsme za vše rádi. Pomalu se s námi loučí starý nábytek a už koukáme po novém a dle našich představ. Jinak vše je práce manžela :-). Krásný den, Kája.

      Vymazat
  6. Také toužím.-)Super koutek!Hezké večery přeje Věra

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).