Seznam blogů

16. března 2016

Na skok...

... jsem vás přišla pozdravit.

Zdravím milé blogerky a návštěvnice!


Jediná jarní výzdoba u nás, snad o víkendu dojde na polepy pro děti, co si vybraly už před měsícem v papírnictví.

... foto z jarní dovolené
Chvilku jaro, chvilku zima. Tohle už mě nějak přestává bavit, kdyby ten sníh alespoň vydržel nebo nebyl vůbec. Chybí mi světlo a sluníčko, ale už brzo se dočkáme... doufám :-).
Nevlídné počasí využíváme ještě k práci uvnitř, kdy nás naplňuje klidem pocit, že nám venku nic neuniká. Po diskusi s manželem na téma nové sedačky a snad celé změny obýváku, došlo i na  manželovu oblíbenou činnost - výmalbu. Někde jsme nemalovali 9let a někde je výmalba stará 3roky, ale to dětem nevysvětlíte :-))).  Manžel vyloženě neprojevil odpor, okamžitě jsem toho využila :-))))). V sobotu zajel pro barvu a začal pěkně od WC, pak koupelnou a došlo i na spíš. Do spíže se konečně nainstalovaly nové regály, které mi manžel vyrobil na míru už v prosinci, ale nebylo tolik času se do takové velké akce pustit, spíš je taková menší místnost se šikminou a sloužila i jako skladiště... vše vynosit, přebrat, vymalovat atd... nebylo toho zrovna málo a pěkně ve  vrstvách... uf, je hotovo a budeme pokračovat dál :-)))).

... na perníkovce je zahrada dost zanedbaná, ale oko potěší už teď

 

Dnes jsem se dostala domů dřív z práce a i když je doma stále co dělat, vrhla jsem se na etažér. Mech a borůvčí jsem si dovezla v pátek z cest. Čtvrtek - pátek jsme byli pracovně pryč (poblíž hranic) a natáhli jsme to rovnou k sousedům. Na netu jsem si v Ernstings-family vyhlídla beránky a doufala, že tam na mě alespoň jeden zbude a ono hnedle poslední dva :-))). Cestou domů jsem si odskočila do lesa na WC, to se maskuju  hluboko v lese a dojdu kolikrát dost špinavá, ale často né s prázdnou :-)))), tam jsem nasbírala mech a borůvčí.






Pokus o potisk na sklenice s medem, ale uvidíme jestli na něj dojde.




Nové ponožky, prvně i pro Baru. V Německu jsem přikoupila další klubíčka pro děti, abych měla co šmodrchat v autě, případně doma, když mám potřebu zaměstnat ruce a nedělat si kolem sebe nepořádek.


Mějte se fajn a zase příště, Kája.



PS: Snad už příště dojde na novinky z domečku, ale tento víkend je plno, takže opět odkládám na neurčito, hlavně že jsou hosté :-)))).

7 komentářů:

  1. Kájo máš pěkně nazdobeno. S malováním to znám, musím rok dopředu o něm mluvit.
    Ponožky budou pěkně hřát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Alenko :-), je to jediná výzdoba, jinak nikde nic :-)))). Ono to bude asi s tím malováním všude stejné :-))))))))))))))))))). Veselé Velikonoce, Kája.

      Vymazat
  2. Tak ty originální etikety na med se mi MOC líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Andrejko :-), děkuji, snad ho dotáhnu a použiji. Krásné svátky, Kája.

      Vymazat
  3. Moc pěkné ponožky...jak se jmenuje vlna, pokud to není tajemství, hihihi...ta špička u ponožek je špica krásná...inspirující...Hezký den Milada

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné ponožky...jak se jmenuje vlna, pokud to není tajemství, hihihi...ta špička u ponožek je špica krásná...inspirující...Hezký den Milada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-), ponožky jsou pletené z ponožkové příze od Fabel z Dropsu. Pletu i z levnější ponožkové příze, na kterou natrefím v supermarketu (složení 75% vlna a 25% polyamid). Krásné jarní dny, Kája.

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).