Seznam blogů

5. prosince 2016

5.prosince - MIKULÁŠ A ČERTI


Snad si děti užily dnešní den a mají klidné spaní.


  Perníčky jsem před lety dostali od dědoušků a já si celou dobu myslela, že jde o dekoraci, takže teď už jde opravdu jen o dekoraci :-).


Táta má z dětství samé zajímaví historky, možná už jen ten fakt, že byl z devíti dětí, je zajímavá historka :-). Po jeho vyprávění jsem docela překvapená, že to jeho dětství na něm nezanechalo nějaké hlubší následky, až na jizvu po broku na sedacím svalu.
Čerty byl narván do pytle, odvlečen až na kopec, kde byl hřbitov a tam vypuštěn. Samozřejmě s menší výplatou na cestu domů. Cesta dlouhá z poloviny lesem, nemám to tam ráda. Nedovedu si představit, že by někdo tohle aplikoval na našich dětech... brrrrr. 


Poklidnou noc všem, Kája.


PS: Proč si mezi čerty našly místo ty odporný gumový masky? Je to pro malé děti... ty co v čerta věří, stačí zadrnčení řetězy, rohy a trochu ušmudlanej obličej. Ty "holinky na hlavách" kazí celkový dojem toho hezkého, co nám ještě zůstalo.

4 komentáře:

  1. Ahoj Kájo, některé historky jsou opravdu zajímavé a pro mě nepředstavitelné. Mým velkým klukům stačilo čerta vidět a byli jak andílci a vůbec bych ty šílené plastové masky přes obličej zakázala ... Na fotce je krásná vánoční atmosféra, hezké to tam máte :-) Hezký den D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, ani u nás by se nic takového nemohlo stát, naše děti by takový zážitek nerozchodily :-).
      Užívej si pohodové dny, Kája.

      Vymazat
  2. No take zazitky ako tvoj ocino by som veru nechcela mat...naozaj brrr :-) Krasny advent prajem...a len same prijemne zazitky :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).