Seznam blogů

20. listopadu 2016

Nechce se mi věřit, že...



... už příští týden bude hořet první adventní svíčka na adventním věnci. Nevím, jestli budeme mít přímo adventní věnec, ač podle tradic by měl být kulatý, ale rozhodně svíčka u nás hořet bude.


Dobrý večer :-). 
Předem upozorňuji - zkoušímrůzně fotit večer a je to znát, z některých fotek až bolí oči, takže už jedině manuál.


Stále jsem ve stádiu mytí a úklidu a nevadí mi to :-))). Okna myju na etapy a už mi zbývají jen 4 kousky (z 2x balkónovky, 1x vstupní dveře, 3x střešní okna, 7x dvoukřídlých a dvě malá okna, no a pak na domečku, ale vážně mi to nevadí, což je podezřelé :-). Mám z toho radost, ty v neobytných prostorech to už moc potřebovaly.






 Děti včera dostali samotvrdnoucí hmotu a ráno jsme z ní samozřejmě museli tvořit. Vyzkoušeli jsme vykrajovátka hvězdiček a já je večer použila jako dekoraci košů ke vstupním dveřím. Abych se pochlubila, tak jsem nějak zapomněla na muškáty, které jsem si nechala na příští rok a jedno ráno u nás byl mrazík mínus 10 a muškáty to neustály. Ostříhala jsem je a do kořenového systému zapíchala větvičky.





Trochu si nevím rady s dárky a stále otálím. Pro učitelky mě napadl dárek včera, takže jsem večer po odjezdu návštěv sáhla po háčku a pustila se do muchomůrek, které už mám odzkoušené  KUK.. Samozřejmě dojde na návštěvy mezi svátky a nejmladší přírůstek, co spolu teď každý rok budeme slavit narozeniny, jsme ještě neviděli, tak musím uplést bačkůrky. Nechápu, proč jsem nezačala dřív. Nejvíc jsme produktivní, když mám málo času a já mám pocit, že ještě stíhám :-))).



A tady něco pro pletačky, došel mi dárek pro mamku.


 



Mějte pohodový start do nového týdne, Kája.

9 komentářů:

  1. Ty mechove bochanky jsou uzasne. Jak ja uz se tesim do lesa:-). Hezky uzivejte. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Marcelko :-), kdyby to nebylo divný, mám je tak celý rok. Snad už budeš taky brzo fit a vyrazíš nabrat síly a posbírat trochu dekorace. Příjemné dny, Kája.

      Vymazat
  2. Krásné přírodniny, tvoříš, uklízíš, Já zatím neumyté ani jedno okno!! Měj se krásně Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Ivanko :-), ono se to nezblázní, tak nebudou umytá. Já mám asi zrovna tu správnou předvánoční náladu a mám chuť dělat tyhle věci, ale může přijít nedělák a končím :-))). Pohodové dny, Kája

      Vymazat
  3. Těším se na výsledek. Já zatím tápu, jestli věnec do kulata, nebo do hranata :-)) Když člověk uklízí s radostí a pro ten pocit pročištění, tak to je super a to ty viditelně máš :-) Hezký den D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Danko :-), mám nějakou představu a nápadů na netu je taky spousty, ale děti se teď ve všem angažují, možná to bude vyloženě výtvor dětiček :-))).
      Úklidu zdar, ale nebudu to přehánět :-))), Kája.

      Vymazat
  4. Obdivuhodné, kolik toho stihneš.
    Když potřebuju nakopnout, zajdu sem na blog.
    Díky za to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Jani :-), teď se snažím toho zvládnout hodně, protože vím, že pak mi bude chybět čas, ale když to nebude, tak si tím svátky kazit nebudu. Hlavně s úsměvem a pohodově, Kája.

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).