Seznam blogů

19. dubna 2016

Hruboskalsko - Prachovské skály...

Zdravím všechny návštěvníky :-)))!




... si vybral manžel jako ideální oblast pro naše malé turisty.



Ve středu vyrazil manžel s dětma a bydlíkem do Prachovek. Já chodila do práce a přidala jsem se až v sobotu. Místo kempování jsme zvolili kemp Sedmihorky, kde jsme před několika lety už byli a tuto oblast prochodili s Tomčou jako tříletým lupínkem. Tenkrát jsme dost postrádali vypouštěcí vodítko pro děti :-)))). Možná jsme působili dost podivně, ale jinak než s lanem to prostě nešlo. Tomča je živel, který ve svém dětství neměl problém zaměstnat 4lidi a jsme rádi, že jsme tuto jeho životní etapu ve zdraví všichni ustáli.



Baru je úplný opak. Jediný problém, který jsme řešily, byl šlofík po obědě, pořádnej klacek na šavlování a svašinky. "Svašinka"... Baru hned první den kousla do jablíčka a přišla o jedničku dole. Skoro mi to ve 4,5 letech přijde brzo, ale asi už doma přestáváme mít naše mimi :-))).










Užívali jsem si svěží zelenou barvu, obdivovali lístky bříz, které se teprve rozvíjely a kochali se pohledem do dáli. Až se keře a listnaté stromy obsypou lupením, bude mnoho ukryto, ale přibudou místa na WC :-).




2 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravim:),chtela jsem reahpvat a misto toho jsem mazala :(.Pardon,Kaja.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).