Seznam blogů

6. listopadu 2014

Takové pozvání na kávičku...

... se prostě neodmítá a nejlepší jsou ty ve vaně, to nestíhám vylévat - tedy pít :-)))).


Kdo mě zná, ví, že já bez kávy nedám ani ránu :-). Jak ráno rozrazím oko, už žhavím mašinu a nahřívám hrnek. Naše Barunka zase plotýnky a servis s puntíky. Včera jsme při vodním řádění  rozbily konvičku a že ta toho už zažila :-) a tak jaké bylo překvapení, že se opět ráno vařila kávička a ještě k tomu se zákuskem, takže dnes už je klíček na futru, nebo by zítra mohly být rybičky- sardinky  :-)).


... konečně jsem nahodila na dečku :-)
... dlouho jsem váhala a vyhrály to jednoduché kostičky, možná obháčkuji tou šeříkovou barvičkou


Včera jsme byli v obchodě s dekoracemi a Tomča měl slíbenou aroma lampičku a 3vosky dle svého výběru jako dáreček od babičky k narozeninám. Dostal koruny a tak si mohl koupit něco, co mu udělá radost. 
... nechci tady přeskakovat podzim, ale když už všude strašejí s vánočníma dekoracema, tak jsme neodolali a ptáčky jsme vybrali společně domů...děti, no :-)))))))))))))))))))))))))))))

2 komentáře:

  1. Moc pěkné pozvání ... i s gumídkama:-)

    OdpovědětVymazat
  2. no právě :-)))), to bylo překvápko... dnes se jí podařilo prvně odemknout a dostala se do špajzu a hned byl zákusek
    ... ještě mě dnes stihla zamknout dveře do baráku, ale byl doma syn, tak jsem nemusela plašit :-)))))))))))))) ... za synem jsem lezla po žebříku na balkón a modlila se, aby byly otevřené dveře :-)))))))))))))), nějak jsem zapomněla na tento druh adrenalinu :-))))))))))))))))))))

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).